Yayın Tarihi:08 03 2018 03:25(1973)

Atatürk Caddesi'nde iki otomobil çarpıştı

Atatürk Caddesi'nde meydana gelen kazada iki otomobil çarpıştı.

Atatürk Caddesi üzerinden Uğur Mumcu Meydanı istikametine seyreden tofaş marka otomobil ile General Osman Pamukoğlu Caddesi'nden Atatürk Caddesi'ne ara sokaktan çıkış yapan citroen marka otomobil çarpıştı. 6 Mart Salı günü akşam saatlerinde meydana gelen kazada yaralanan olmazken çarpışma sonucunda araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Kaza nedeniyle bir süreliğine tek yönlü olarak trafiğe kapanan cadde trafik polisinin kaza yerine gelmesiyle yapılan işlemlerin ardından ve hasar alan araçların yoldan kaldırılmasıyla tekrar trafiğe açıldı.

Kaynak: Gerzenin Sesi.com

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: recep demirci 08 03 2018 14:46
boyabat gazetesinin değerli çalışanları haberlerde bazı içerikler dikkatimi çekiyor bu yüzden yazmak istedim. haber içeriklerinde trafik kazası v.b olaylarda aracın markasını yazma (reklam) yapılıyor fakat belli başlı olaylarla ilgili ismi yazılması gereken haberlerde olayla ilgili kişilerin ad ve soyad baş harfleri yazılıyor (olayda yaralanan s.a(22), m.r(42) gibi) reklam haberciliği mi? yoksa açık habercilik mi? ben olayların reklamı ile ilgilenmiyorum olayda ismi geçen kişiler tanıdıklarımız mı değil mi bunlara da ulaşabilmek istiyorum. bu konu ile ilgili aydınlatma yapılırsa çok memnun kalacağım. sevgili boyabat gazetesi ve kıymetli haberciler. iyi çalışmalar diliyorum.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

82274


Tasarım:DtGaNi