Yayın Tarihi:08 03 2018 04:39(1806)

Köpeklerin Saldırısına Uğrayan Vatandaş Başından Yaralandı

6 Mart 2018 - Boyabat Yeni mahallede Sadettin Batur isimli vatandaş başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. Batur, köpeklerin saldırısından zor kurtulduğunu sokak köpeklerinin çok tehlikeli boyutlara ulaştığını ifade etti.

Yeni mahalle Yörük sokakta yolda giderken 5-6 köpeğin saldırısına uğrayan vatandaş köpeklerle yaşanan boğuşmanın ardından başından ısırıldı. Köpeklerin arasından zor kurtulduğunu ifade eden Sadettin Batur korku içinde Boyabat 75. Yıl Devlet hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi edildi.

Abat Şehir Boyabat’ın her köşesinde tehlike saçan vatandaşları çarşı merkezi dahil bir çok yerde rahatsız eden başıboş sokak köpekleriyle ilgili basında çıkan haberler üzerine hiç bir yetkilinin çıkıp konuyla ilgili bir açıklama yapmaması veya konuya duyarlılık göstermemesi dikkatlerden kaçmıyor.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
10. Yorum: aslan 11 03 2018 23:30
özür. yorumumda sehven 6. yerine 5. yorumcu yazdim; düzeltirim...

9. Yorum: aslan 11 03 2018 21:07
terbiye sinirlari otesine geçerek, "anasini avradi yapan" 5. yorumcu; umarim bir gun bu basibos kopekler sana veya yakinlarina da zarar verirler de bu saçma sozunden cayarsin? sokak kopeklerini çok seviyorsan onlara bir yurt temin eder ve geçimlerini sen saglarsin...

8. Yorum: 4. yorumcuya 10 03 2018 06:12
amerikayı tekrar keşfetmeye gerek yok diğer şehirlere bakarsın çözüm bulursun. (barınak gibi ) o üstgeçitin oraya yapımı devam ediyor diye asılan projelerin nerede olduklarını bilen varmı? birde bakanlıkların yaptırdıkları projelere belediyenin ne katkısı var ? kendisi yaptırıyormuş gibi asmışlar.

7. Yorum: vatandaş 10 03 2018 05:30
son zamanlarda her yerde başıboş köpekleri görür olduk. akşamları neredeyse evden dışarıya çıkamaz hale geldik. hayvan sevgisi tabi ki güzel bir şey ama bu durum gerçekten çok farklı bir hal almaya başladı. her geçen gün köpek sayısı artıyor ve buna bağlı olarak da saldırılar da artıyor. birilerinin canı yanmasın. buradan tüm yetkililere sesleniyorum. köpekleri yok edin demiyorum ama lütfen bu duruma bir çare bulun. yoksa köpeklerde telef olacak, insanlarda.

6. Yorum: 5 nolu yorumcuya 09 03 2018 20:56
o köpekleri vur, anam avradım olsun ben de seni vuracam.

5. Yorum: sitemkar 09 03 2018 00:19
eğer bu olay yakınlarımdan birinin başına gelsin eğerim ki boyabattaki bütün başı boş köpekleri bizzat kendim vuracam.

4. Yorum: halk 08 03 2018 20:34
öncelikle sunu deyim ben a b c d partili degilim hangisi hayırlısı ise o olsun dıyendenim bu konu da belediye suçlamak bir yönde doğru bir yönde de yanlış belediye kopekleri öldurse hayvanlar oluyor gıyorlar belediye aşılasa yine yanlış şeyler üretiliyor belediye böyle bıraksa yine belediye suçlu öncelikle tek taraflı bakmak yerine her yönlü bakmak bilmem farkındasınız bu heryer de oyle artık insan sevgisinden büyük hayvan sevgisi var adam yanlış anlamayın şahitte olmuşsunuzdur yaşlı ananesine babasına bakmaz ama hayvanlara bakar tam baksın ona sözüm yök tabisi bakacak ama bence aşırıya kaçmayacak yani demek istedim şu ki belediye iyi de yapsa kötü de yapsa yine kotu şu lafımdan bunu anlamayın ben sadece bu konu hakkın da konustum illa ki kotu tarafı vardır varda..

3. Yorum: karaali 08 03 2018 19:54
cumhurbaskanimiz erdogan keske boyabat'in ne kadar basiretsiz bir sozde akpli ekip tarafindan yonetildigini ogrense de sunlari cezalandirip hatta islerinden edip yerine daha durust, milletini seven, dogru konusan, ahlakli bir ekip getirse.boyabat'a en buyuk ihaneti erdogan'in arkasina saklanip siyaset yapanlar yapmistir, bu basiretsiz insanciklarin erdogan'in tasidigi vizyonla, ahlakla, millet ve vatan sevgisiyle, saygiyla, vefayla hicbir alakalari yok.

2. Yorum: fadiş 08 03 2018 15:25
belediye bol bol dedikodu yapıyor boyle işlerle ugraşacak zamanı olmaz

1. Yorum: boyabatlı 08 03 2018 06:07
tehlike geliyorum diyor. ama belediye kule yapıyor şehirdeki köpekleri izlemek içinmi?


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

396255


Tasarım:DtGaNi