Yayın Tarihi:14 03 2018 18:30(3448)

Hırsız Kodesi Boyladı

Marketten telefon çalan hırsız Boyabat polisinden kaçamadı.

Türkiye genelinde faaliyet gösteren özel bir marketler zincirinin Boyabat’ta faaliyet gösteren 3 ayrı şubesinden cep telefonu ve tablet çalan zanlıyı polis saniyeler içinde ele geçirdi.

Boyabat’ta faaliyet gösteren özel bir marketten 10 Mart 2018 tarihinde Esentepe Mahallesi şubesinden 2 cep telefonu, 12 Mart 2018 tarihinde de önce Yıldız Mahallesi şubesinden 1 cep telefonu sonra da Kumluk Mahallesi şubesinden 1 tablet çalan Boyabat nüfusuna kayıtlı Ümit D.(35) polis tarafından yakalandı.

Hırsızlık zanlısı Ümit D. son hırsızlık yaptığı Kumluk Mahallesi şubesinden 1 tablete bakmak istediğini söyleyerek market görevlisi personelin yanlarından ayrılmasıyla birlikte tableti cebine koyarak dışarı çıktı. Market görevlileri olayın farkına varmasıyla birlikte hemen polise haber verdiler. Boyabat Emniyet Müdürlüğü ekipleri dakikalar içerisinde şüphelinin kaçtığı Orman Sokağın çıkışındaki Pancar Sokak’ta bir internet kafe önünde zanlı Ümit D.’u çaldığı tabletle birlikte yakaladılar.

Emniyet müdürlüğünde ifadesi alınan hırsızlık zanlısı Ümit D. Boyabat adliyesinde hakim karşısına çıkarıldı. Zanlı tutuklanarak Boyabat kapalı cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre hırsızlık zanlısı D. verdiği ifadesinde 10 Mart 2018 günü çalmış olduğu cep telefonlarını İstanbul’a götürerek sattığını, parasıyla da uyuşturucu aldığını söyledi.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: sedat 16 03 2018 00:51
bölesine arkadasım o azındakı kelımeyı utanmadan soyluyosun gerıcı kafanla adaletın yapıcanı kendı adaletınle salamaya calısıyosun senın gıbı zıhnıyetler yuzunden suclar bukadar arttı bos konusmaktan baska ısın yok ayrıca kufur edıyosun ve bunu gazete yayınlamaktan cekınmıyor gazete derhal o kufurlu yorumu kaldırsın

1. Yorum: bölesini 15 03 2018 00:03
böyle o.ç ları içerde beslemeye ne gerek var önce elimi keseceksin salacaksın bsk bida elşniharam bişeye uzayıyırmu böylelerinn


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

90621


Tasarım:DtGaNi