Yayın Tarihi:15 03 2018 05:35(3466)

Boyabat'ta Silahlı Saldırı 1 Yaralı

14 Mart 2018 Çarşamba günü saat 16.15 sıralarında Yenimahallede iş yerine gelen şahış dükkanda bulunan B.U.’ya silahlı saldırıda bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Vezirköprü’de öğrenci olarak okuyan B.U. (20) dün akşam Boyabat’ta gelmiş. İş yerinde ailesinin yanında bulunan B.U. annesinin dükkan önüne çıktığı sırada, iş yerinin kırtasiye kısmana gelen bir kişi tarafından tek el ateş edilerek yaralandı.

Tek el silah sesini duyan annesi dükkan içine girdiği sırada bir şahsın kaçtığını kim olduğunu göremediği, oğlunun ayağının tutarak kıvrandığını gördü. Olayın polise haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis inceleme başlattı. Ayağından tek kurşunla yaralanan B.U. olay yerine intikal eden 112 Acil servisi ilk müdahalesinin ardından Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Saldırıyı yaparak kaçan şahıs polis tarafından aranırken, Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri silahlı saldırı ile ilgili soruşturma başlattı. Saldırıyı yaparak kaçan şahıs aranıyor.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: adalet 15 03 2018 23:46
eyyy adalet bunu yani şuçnişle yakalansın sonrada denetimli serbestlık saluver gitsin ilahi adalet

1. Yorum: teksas 15 03 2018 14:48
ya boyabat bile cığrından cıktı hırzısı serserisi otcusu hapcısı teczcisi ne ararsan var nie olmasınki cezası yokki yap sucu denetimlkten sal gitsin adam denetimlikten cıkmış hala daha dolandırıcılık peşinde bölelerinin ...


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

68271


Tasarım:DtGaNi