Yayın Tarihi:15 03 2018 06:05(2761)

Sanayi Esnafı Şükrü Baş’a Kucak Açtı

14 Mart 2018 Çarşamba Boyabat esnaf ve sanatkarlar odası başkan adayı Şükrü Baş ve yönetimimi Boyabat Küçük sanayi sitesi esnaflarını gezerek destek istedi.

Sanayi sitesi esnaflarını gezerek destek isteyen başkan adayı Şükrü Baş ”Seçildiğimiz takdirde sanayi sitemizin çözülmesi gereken bir  çok sorunu var. Bunları yer yer dillendirmek lazım. Esnafımızı sık sık ziyaret edip çeşitli istişareler şart, odada memur gibi oturmak yeterli olmaz. Yazılı broşürlerimizde de belirttik “esnaf odasının değil esnafın başkanı” olacağız diye, yerel esnaflarımızın ciddi sorunları var. Yerel esnaflarımızı bilgilendirip yönlendirmemiz gerekir. Yeni esnaflarımızın önünü açacak çözümler ve öneriler getirmeliyiz.Esnaf odamıza kayıtlı burs ihtiyacı olan esnaflarımızın çocukları var.  Onlara  odamız tarafından burs konusunda yardımcı olmamız gereklidir. KOSGEP tarafından yapılan çalışmaları ilgili esnaflarımıza aktararak yerel işletmelerin büyümeleri sağlamak için çalışmamız gerekir. Esnafın yüzünü sadece seçimde değil, geçimde de görmek gerekir. Boyabat esnafı güçlü olursa Boyabat’ımızda daha güçlü olur. Odamızda güçlü olur. Güçlü bir esnaf odası demek daha çok iş istihdamı demektir” dedi.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: xxxx 15 03 2018 23:34
bu seçim kesin aday

1. Yorum: ertuğrul 15 03 2018 15:22
hadi allah işini rast getirsin. allah yar ve yardımcın olsun. ziyaretini en bitirdiğin yeri de iyi seçmişsin. tam da tere yağlı iskendercinin yanında bitirmişsin. hadi afiyet olsun.inşallah cenab-ı allah utandırmaz,yüzünü güldürür inşallah.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

118659


Tasarım:DtGaNi