Yayın Tarihi:16 03 2018 19:44(704)

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz: Bu Vatan Bizim Diyebiliyorsak Şehitlerimiz Sayesindedir

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, “Başımız dik, göğsümüz kabarık gururla ‘Bu vatan bizim’ diyebiliyorsak; canları pahasına ‘Çanakkale Geçilmez’ diyen Aziz Şehitlerimizin kahramanlıkları sayesindedir” dedi.

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle yaptığı açıklamada Çanakkale Destanı, milletin egemenliğine dayalı Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun müjdecisi olduğunu söyledi. Karadeniz, mesajında şunları ifade etti:

“Askeri bir deha ve güçlü bir lider olarak Mustafa Kemal Atatürk'ün Milleti ile emperyalizme karşı verdiği bağımsızlık, özgürlük, kurtuluş mücadelesinin tarihe geçtiği büyük zafer Çanakkale Destanı, milletin egemenliğine dayalı Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun da müjdecisidir.

103 yıl sonra bugün de, başımız dik, göğsümüz kabarık gururla "Bu vatan bizim" diyebiliyorsak; canları pahasına “Çanakkale Geçilmez” diyen Aziz Şehitlerimizin kahramanlıkları sayesindedir.

Mustafa Kemal Atatürk’ün ve Kahraman Şehitlerimizin bize emanet ettiği vatanımızı, bağımsızlığımızı, özgürlüğümüzü Çanakkale’de yazılan destanın ruhuyla, birlik, beraberlik ve bütünlük içinde büyük bir inanç ve kararlılıkla koruyarak, gelecek kuşaklarımıza aktaracağız.

Tarihin akışını ve Milletimizin kaderini değiştiren Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünde; bin 480 Sinoplu Kahraman Şehidimiz ile vatanı ve milleti için tereddüt etmeden canını feda eden tüm Kahraman Şehitlerimizi, Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve ebediyete intikal eden gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyorum.”

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: bayrak 18 03 2018 17:58
sarayduzu ilçesinde idim bugün bubir tane bayrak yok sanırım 18 mart oraya ugramamis belediyesi ne diye sordum akp dediler bayrak hiç yok 18 mart gibi önemli bi günde


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

61652


Tasarım:DtGaNi