Yayın Tarihi:25 03 2018 05:16(2806)

TSO Listeler Netleşiyor mu?

Boyabat Ticaret ve Sanayi odası seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmaları hız kazandı. Dün akşam bir grubun seçim listesini yayınlamıştık.

Edindiğimiz ve elimize ulaşan bilgiye göre, mevcut yönetimden de hemen hemen adayların netleştiği görülüyor. Her iki grup arasında geçecek olan seçim yarışı son 20 yılın en iddialı ve çekişmeli seçimine sahne oluyor. Yenilikçi ekip günler öncesinde grup adaylarını kamuoyu karşısında çıkardı. Mevcut yönetimin 1 Nisan 2018 tarihinde yapılacak olan seçim takvimini açıkladığı haber dışında herhangi bir açıklaması bulunmamakta. Kamuoyunda merak uyandıran tahmini listelere haber merkezimize ulaştı. Bu tahmini listeye göre adaylar aşağıdaki şekildeki gibi oluştuğu gelen bilgiler arasında yer alıyor

1.  GRUP Yalçın KÜÇÜKBAŞ


2. GRUP Nuri ERDEM

Suat ELMACI
3. GRUP Süleyman MUTLU

Ziya YILMAZ
4. GRUP Hüsnü CÖMERT

Serdar İMAMOĞLU
5. GRUP Hüseyin MOR

İrfan TOKSOY
6. GRUP Sami TANDOĞAN


7. GRUP Selver ÖZEN


8. GRUP Atilla ÖZDİLEK


9. GRUP Metin GÖKMEN

Mustafa YILDIRIM
10. GRUP Zeki MOR

İhsan DANACI

Yukarıdaki listede eksik olan gruplarda aday arayışları devam etmekte olduğu bilgisine ulaşıldı. Yukarıdaki listenin netleşmesi durumunda tekrar okurlarımızla paylaşacağız.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: boyabatlı 25 03 2018 18:00
ülkemiz ve dünyanın her tarafında, ticaret odaları gibi sivil toplum kuruluşlarının idare ve temsilciliğine adaylık ile ilgili birkaç temel krıter vardır.
1- seçilmeye aday olanların ahlaklı, dürüst, başarılı, şehrinin problemlerine ilgili, insanına saygılı ve hemşehrilerine sevgisi olması
2-aday olana kadarki hayatında yaptığı işler ve özgür karar verme becerileri.
3- sivil toplum kuruluşları bireylerin kendini tanıtma ve sahsi duygularını tatmin yeri değil, topluma hizmet için birikimlerin, zamanının ve şahsi parasının, toplum yararı için harcanacağı yerlerdir.

3. Yorum: boyabatlı 25 03 2018 07:56
ne oldu o kadar durağan da maden o kadar hakimsiniz neden korkuyorsunuz. yenilikçi grup durağan da tüm gruplarla beraber geziyor. hayırdır siz de birsıkıntı mı var. listeye hemen cevap yazan nöbetçi arkadaş. yarın hemen durağan’a tüm ekibinizle gidip en iyi cevavı vermiş olursunuz. ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.

2. Yorum: sanayi esnafı 25 03 2018 06:27
boyababatda yaşayan biri olarak gündemi gayet iyi biliyorum listelerde hatalı yazılmış gibi imla hatası değil yanlış anlaşılmasın

1. Yorum: esnaf 25 03 2018 06:01
listeye baktım daha önce siyasi olarakda birbirine muhalif ola insanlar ticaret odası seşimlerimde aynı safta yer aldığını gördüm bence güzel bir tablo olmamış seçim kaygısı insanlara neler yaptırıyor


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

84300


Tasarım:DtGaNi