Yayın Tarihi:26 03 2018 20:00(2507)

Aşkın Ayrancıoğlu'na Çin'den “Mükemmellik Ödülü”

Çin’de düzenlenen “Çevre Koruma” Konulu Uluslararası Karikatür Yarışması nda Boyabatlı ünlü karikatür sanatçısı Aşkın Ayrancıoğlu “Mükemmellik Ödülü” kazandı.

Çin'in başkenti Pekin'de bu yıl 12.si yapılan Uluslararası karikatür ve illüstrasyon yarışmasının sonuçları açıklandı. “Çevre Koruma” konulu yarışmada Aşkın Ayrancıoğlu’nun yanı sıra Türkiye’den Menekşe Çam ve Serdar Kıcıklar'da “Mükemmellik Ödülü” kazandılar.

Yarışmaya otuz dört (34) ülkeden çizerler 3.000'den fazla eseriyle katıldı. Jüri değerlendirmesi sonrasında,'Sosyal Grup'ta toplam 1 'Altın Madalya', 2 'Gümüş Madalya', 3 'Bronz Madalya' ve 50 'Mükemmellik Ödülü' seçildi. Öğrenci Grubu'nda ise 1 'Altın Madalya, 2 'Gümüş Madalya', 3 'Bronz Madalya ve 50 'Mükemmellik Ödülü' belirlenmiş oldu..

Yarışma; Çin Günü, Birleşmiş Milletler Çevre Programı, Dünya Doğa Fonu, Çevre Eğitimi Merkezi, Çin Çevre Koruma Vakfı ve Çin Haber Karikatür Araştırma Derneği tarafından desteklendi.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: gökbörü 27 03 2018 00:25
ayakta alkışlanacak gerçek bşir sanatçı gerçek bır entelektuel , saygılar


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

60021


Tasarım:DtGaNi