Yayın Tarihi:27 03 2018 02:50(1941)

Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Odası Başkanı Murat Yükselecek Teşekkür Mesajı Yayımladı

Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Odamızın değerli üyeleri ve Genel Kurulumuza katılarak bizleri onurlandıran değerli misafirlerimiz, 2010 yılı Mart ayı seçilmiş olduğum Boyabat Marangozlar Odası Başkanlığı görevini 8 yıldır sürdürmekteyim. Bu geçen süre zarfında odamızı Boyabat’ta tanınan ve saygı duyulan bir oda haline getirdik. Sinop’ta bulunan 16 Esnaf Odasının 15'inin seçimi tamamlandı ve yemeğin tatlısı sonra gelir düşüncesiyle en son bizim odamız kaldı ve beklediğimize değen bir katılımcı sayısı ile 24 Mart 2018 Cumartesi günü Genel Kurul Toplantımızı gerçekleştirdik ve üyelerimizin tekrardan güvenini alarak yola devam dedik.

İlk seçildiğimiz günden bugüne kadar geçen sürede bizlere olan desteğini yitirmeyen ve her zaman şahsımın ve yönetim kurulumuzun yanında olan üyelerimiz başta olmak üzere, bizlerin davetini geri çevirmeyip toplantımıza katılan Belediye Başkanı Sayın Şefik Çakıcı’ya, Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Mustafa Demircan’a, AK Parti İlçe Başkanı Sayın Ferhat Yıldız’a, İYİ Parti İlçe Başkanı Sayın Mithat Mor’a, Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Sayın Mehmet Yüksel’e, Boyabat Bakkallar Odası Başkanı Sayın Mustafa Açıkgöz'e, Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sayın Haydar Gündoğdu’ya, Boyabat Esnaf Odası Başkanı Sayın Feyzullah Öztürk’e ve tüm katılımcılara teşekkür eder, ilimiz ve ilçemizde yapılan bu seçimlerin ülkemiz ve esnafımız için hayırlara vesile olmasını dilerim.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: mehmet büyükkayikci alman ... 27 03 2018 18:37
tebrikler murat gardas basarilarinin devamini dilerim


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

406296


Tasarım:DtGaNi