Yayın Tarihi:28 03 2018 01:12(1665)

Piyaloğlu; Durağan’ın Menfaatlerinde Bile İmza Atmaktan Korkar Hale Gelmişler

Saadet Partisi Durağan ilçe başkanlığı Durağan’ın sürekli kaybolan ekonomisi ve kapanan kurumlara dikkat çekmek için başlattığı imza kampanyasında ilginin büyük olduğunu söyledi.

Durağan Saadet Partisi İlçe Başkanı Menderes Piyaloğlu, “1 günlük olarak başlattığımız ve Durağan’da sürekli siyasetin malzemesi edilen ama bir türlü gerçekleşmeyen vaatlere dikkat çekmek için bir imza kampanyası başlattık. Bu kampanya da kar ederken kapatılan Halk Bankası şubesinin açılması, askerlik şubesinin açılması ve kangren haline gelen yapılandan vatandaşı memnun olmadığı toplulaştırma çalışmalarındaki aksaklıkların giderilmesi il ilgili imza kampanyasına vatandaşlarımız yoğun ilgi göstermiştir. Ama maalesef ve de üzülerek söylemeliyim ki, farkındalık oluşturmak içi biz oy veriyoruz ama hizmet alamıyoruz, hizmet verin mesajı içeren bu imza kampanyasına ilçedeki iktidar temsilcileri imza atmaktan imtina etmişlerdir. Bu durum göstermektedir ki, iktidar sahipleri gelen hizmete değil koltuğu koruma ve ille genel merkezle ters düşmeme k için Durağan’ın menfaatlerinde bile imza atmaktan korkar hale gelmişlerdir.

Amacımız siyaset yapmak değil olması gereken ve bu güne kadar yapılması gereken hizmetlerin neden geciktiğinin neden yapılmadığının sorgulanmasını sağlamaktır. Buna başardığımıza inanıyorum. En azından Durağan’da tepki veren bir esnaf kesiminin, sorunlara duyarsız kalmayan bir vatandaş topluluğunun olduğunu görmek bizleri ziyadesi ile mutlu etmiştir.

Toplanan imzalar genel merkezimiz tarafından yetkili mercilere ulaştırılarak hizmetlerin gerçekleşmesi için yetkili merciiler nezdinde çaba sarf edilecek ve hangi aşamada olduğu yakından takip edilecektir” dedi.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

21329


Tasarım:DtGaNi