Yayın Tarihi:29 03 2018 20:05(1318)

Rızvan Aksoy; Biz Olmak İçin Yola Çıkıyoruz

Bafra ilçesinde yapılacak olan Bafra Ticaret ve Sanayi Odası başkanlık seçiminde aday olan Rızvan Aksoy’dan seçmenlerine mesaj var.

Ticaret ve Sanayi Odası’nın saygı değer üyerleri. Ben değil biz grubu; 1 Nisan Pazar günü yapılacak olan Ticaret e sanayi Odası seçimlerinin Bafra, 19 Mayıs ve Yakakent ilçelerinden üyelerimize ve aynı zaman da üyemiz olmamalarına rağmen ticaret hayatını yakından ilgilendiren tüm tüccar esnaf ve sanatkârlarımıza hayırlı olmasını dileriz.

Aksoy, Ben değil biz grubu olarak, biz takım halinde çalışmak her türlü engelin ve zorlukların altından kalkabileceğimizi ve çoklu olunan her konuda yanınızda ve destekçisi olacağız, başarınız içn her türlü desteği vereceğiz’ dedi.

Hızla değişen çevresel faktörler, giderek karmaşıklaşan görev ve sorumluluklar, hizmet edenlerin kendi başına sorunlara etkin çözümler bulmasını güçleştiriyor. Bu duruma çözüm olarak, takım çalışması ile yaklaşılması gerektiğini ve üyelerimizin destek ve önerileri ile çözebileceğimizin farkında ve bilincindeyiz. Koltuk merakından deil, hizmet sevdalısı olarak göreve talibiz. Her birimiz iş ve zamanlarımızdan feragat ederek çalışacağız.

İş başına geldiğimiz takdirde projelerimizden bazıları şunlardır.

1- Odamız üyelerimize yakışır modern bir hizmet binası

2- 2012 yılında başlatılmış ve hala hi bir yol kat edilmemiş olan Sera organize sanayiyi, sanayiye hız kazandırılıp biran önce yatırımcılara tahsisi sağlanacak.

3- İlçemizde ve çevre ilçelerde, yüksekokul ve fakülte sayısını arttırmak yeni kurulacak üniversiteye talip olmak

4- Odamız üyeleri tarafından yapılan imalat ve üretim işlerine destek verilerek yurtiçi ve yurtdışındaki fuarlarda yer almasını sağlamak, fuar ve iş gezileri ile üyelerimize yeni olanak ve yeni imkanlar sağlamaktır.

5- 2013 yılında kapatılmış olan KASGEP temsilciliğini tekrara faliyete geçirmek.

6- Proje danışmanlık merkezini daha aktif ve üyelerimize proje üretir hale gitirmektir.

7- Kamu kurum ve kuruluşları, sivvil toplum örögütleri ile bir çalışarak Bafra ve çevre ilçelerin kalkınması ve desteklenmesi için üst düzeyde lobi faliyetlerinde bulunmak.

8- Bölgemizin yöresel ürünlerini yurtiçinde ve yurtdışında markalaşmasını sağlayarak  ulusal markaların yöresel ürünlerimizi raflara bulundurmasını gerçekleştirmek.

9- Global manada ticaretin yapılması için üyelerimize bilgi ve eğitim seminerleri düzenlemek.

10- Oda bünyesinde vakıf kurarak, bursi sosyal yardım ve sosyal etkinlikler gerçekleştirmek.

11- OSB için ara eleman yetiştirmek meslek okullarının açılmasını sağlamak.

12- Meslek edindirme kurslarını açmak.

13- OSB Bölgesinde ihtiyaç hasıl olan cami ve sosyal alanlar gibi yerlerin yapılmasını sağlamak, Meclis üyeliğine aday olan arkadaşlarımızın her biri oda başkanlığı ve meclis başkanlığı yapabilecek, bilgi, beceri, kapasite ve özveriye sahiptir.

Bu anlayışla projelerimizin hep birlikte ‘Ben değil, biz olarak’ hep birlikte başaracağız.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

97989


Tasarım:DtGaNi