Yayın Tarihi:30 03 2018 04:32(2660)

Boyabat TSO'da Yenilikçi Ekip Yapacağı İcraatları Açıkladı

Boyabat TSO'da Yenilikçi Ekip Yapacağı İcraatları Açıkladı

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: gençseçmen 31 03 2018 01:07
ben seçimde oy kullananacak genç sayılacak yaşta biriyim.işadamları için yurtdışını tanımak yeni pazarlar görmek için tecrübe için bizlere yurt dışı gezi düzenleyecekmisiniz.uzakd
oğu ülkeler ve özellikle büyüyen rusya çevre ülkelerine.bunu bekliyoruz.ben şahsen ukrayna moskova ile tayland ve singapur gezileri istiyorum.hadi genç kardeşler sende varmısın.sende varmısın.

4. Yorum: gençgirişimcilere 31 03 2018 01:02
vaad maddelerinin birinde lokomotifden bahsetmişsiniz bu çok iyi .lokomotifin şehrimize gelmesi iyi olur.rayları döşenmeye başlanmalı bir an önce.boylece tuğla karabük bağlantılı demiryol ile ıstanbula ucuz gider.nakliyeciler biraz iş azalır ama demiryolu ve lokomotif iyi olur.tebrikler kutluyorum gençleri.

3. Yorum: heyecansıfır 31 03 2018 00:37
ya gençler bende ne güzel heyecanlı bir seçim olaca diyordum ama ne yazıkki heyecan bitti sonuç belli.siz gençsiniz ve ilk güreş her zaman önemlidir.ilk güreşte yenilen sahalardan silinir.ben sizin yerinizde olsam kıspete vurup olayı bitirir kendimi ve arkadaşlarımı oylamaya sunmazdım.hepiniz bu memleketin evlatlarısınız memleket ekonomisinede ciddi katkılarınız var yani hepiniz değerlisiniz o ayrı ama seçimde durum belli.bilmem mesajımı aldınızmı gerek yok kendinizi oylamaya sokmaya daha gençsiniz ve önünüzde daha çok yıllar ve seçimler var.kendinizi yıpratmayın derim.

2. Yorum: esnaf 30 03 2018 21:34
tüccar arkadaşlar zannediyorum, kibarlıktan sormuyorlar. ben merak ettim, sayın orhan çakır, olur ya seçimi kazanırsa, yasa gereği hem avukat hemde tacir olamayacağına göre hangi mesleği seçecek acaba?

1. Yorum: gönlübol 30 03 2018 19:54
bu vaad edlenlerin hepisi şuanki yönetim zaten yapıyor hani nerde yenilik


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

384826


Tasarım:DtGaNi