Yayın Tarihi:30 03 2018 18:51(4443)

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Mutlu'dan Açıklama

Öncelikle yenilikçi arkadaşlara teşekkür ediyorum. Odamız rutin olarak yapmış olduğu faaliyetleri, yapacakları yenilik olarak ilan etmeleri, mevcut yönetimin yenilikçilerden çok daha önde olduğunu ortaya koymuştur. Yenilikçi arkadaşların hedeflerinin çok daha ilerisinde olan odamız, yaptığı bu çalışmaları reklam konusu dahi yapmamıştır.

Tüm üyelerimizin ve halkımızın bilgilerine sunarız.

1- TSO toplantı salonunda gerekli eğitimler her zaman yapılmaktadır.

2- OSB'deki arsa tahsis sıkıntısı İ.A isimli şahsın mahkemeden istimlâk ile ilgili aldırdığı durdurma kararı ile ilgilidir. Mahkemede çözüm aşamasındadır.

3- OSB'de yatırım yapacak kişi ve şirketlerle görüşmeler devam etmektedir.

4- Yurtdışı ve yurtiçi geziler odamız tarafından yapılmaktadır.

5- Üniversitede yeni bölümlerin açılması için gerekli görüşmeler yapılmış olup söz alınmıştır.

6- Mühendislik Fakültesi bu görüşmenin içindedir.

7- İlçemize endüstri meslek lisesi yapılması ile ilgili TOBB'dan gerekli sözler alınmıştır ve bakanlıkla protokol yapılmıştır.

8- TSO lokali çalışmamız zaten devam etmektedir üyelerimizin büyük bir çoğunluğu konudan haberdardır.

9- İlçemizde devamlı ihracat yapan 2 firma vardır. İkisi de şuan ki mevcut yönetimin ve yeni listemizin içindedir.

10- Çorum ABİGEM tarafından ilçemizde bir fizibilite raporu hazırlanmış olup verimli olmadığından dolayı üyelerimizle paylaşılmamıştır.

11- Yurtdışı pazarlar hakkında tüm veriler ve yurtdışı işbirliği talepleri TOBB web sitesinde güncel olarak rakamlarla birlikte yayınlanmaktadır.

12- TOBB nefes kredisi 31 Mart Cumartesi günü Sayın Başbakanımızın İzmir’de yapacağı açıklama ile hayata geçirilecektir. Nisan ayının ilk veya ikinci haftası kullanılmaya başlayacaktır.

13- Sayın Sanayi Bakanımızın ilçemizi ziyaretlerinde toprak sanayi ve organize sanayi sözü alınmış olup çalışmalar bir grup toprak sanayi üyelerimiz tarafından devam ettirilmektedir.

14- KUZKA, KOSGEB ve SGK destekleri zaten tüm üyelerimizin bildiği gibi her zaman odamızda tüm üyelerimizle konferans salonumuzda detaylı bir şekilde yapılmaktadır. 4 Nisan Çarşamba günü yeni çıkan SGK teşvikleriyle ilgili sunum Sayın Valimiz Hasan İpek'in katılımı ile İŞKUR tarafından odamız konferans salonunda gerçekleştirilecektir.

15- Toprak sanayi ile ilgili TSE ile görüşmeler odamız bünyesinde olmak kaydıyla bir test merkezi çalışmaları devam etmektedir.

16- Genç Girişimciler Kurulu’nu aktif hale getirmek bizim de önceliklerimiz arasındadır.

17- Şehrin büyümesi için BTSO her türlü lokomotif görevi üstlenmiştir ve üzerine düşeni yapmaktadır.

18- Alınan tüm kararlar istişare sonucunda alınmaktadır. Bu da tüm üyelerimiz tarafından bilinmektedir.

ODAMIZ HİÇ BİR ZAMAN VAAT MERKEZİ OLMAMIŞTIR HER ZAMAN ÜYELERİMİZİN VE ŞEHRİMİZİN SORUNLARI İLE İLGİLİ HER PLATFORMDA GÖREV ALMIŞ ÜZERİNE DÜŞENİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPMAYA ÇALIŞMIŞTIR.

Süleyman MUTLU
Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası
Yönetim Kurulu Başkanı

Facebook'ta Paylaş
7. Yorum: esnaf 31 03 2018 21:59
organize sanayide arsa paylarını 5000m2 üzeri gösterip 30 kişilik imalathane kurulmasını sagladınız güzel ama neden bunları 5000 m2 altına çekip 10 kişilik orta sınıf imalatcılara neden kapıları kapattıgınızıda biliyoruz isteseniz bunları 2000m2 3000m2 olarak belirleyip daha çok talep olmazmıydı ? organize sanayi karşısındaki arsaları tahsil eden yandaşlarıda biliyoruz hala boyabata yatırımlardan bahsediyorsunuz önçe küçük esnaf durumunu gözetin

6. Yorum: xx 31 03 2018 19:51
suleymanım aslanım hedeften sapma devammm allah yarr ve yardimcin olsun tabiki genclerde daha iyi calismalari lazim.

5. Yorum: devam 31 03 2018 03:08
durmak yok devam menfaat cıkar içşn kıltuk için gelmek isteyenlere inat devam

4. Yorum: benide dinleyin 31 03 2018 01:41
bazı şeyler birikim ister donanım ister altyapı ister duruş ister.isterde ister..olmayınca birkaç beden büyük gelir.tüm bunların vücut bulduğu insan süleyman mutlu bu işi layıkıyla yapıyor işi ehline bırakın .at binenin kılıç kuşananın yolun açık olsun kardeşim .allah utandırmasın

3. Yorum: ehlikeyf 31 03 2018 00:57
süleyman başkan rahat olun sıkıntı yok varsada geçti dün itibarıyla. zaten rahat olduğunuda biliyorumda genede yazdık işte.dere geçerken at değişimini görünce dedimki bu iş tamam.pazar günü malumun ilanının olacağı ve mecburen yaşanacak yasal sürecin gerçekleşeceği bir gün olacak.ama genede pikniğe falan gitmesin ekipten hiç kimse ne olur ne olmaz.titizce çalışmaya devam.

2. Yorum: tırrrr 30 03 2018 23:53
sayın başkan bu açıklamarı yapmanız gerekli bile değildi yeni girişimci gençlik bunları biliyor ve hepsinin sizin döneminizde temelinin atıldığını görüyorlar boyabat’ımız sizin kıymetinizi iyi biliyor ve karşınıza çıkacak olan arkadaşlar siz varken atlarını koşturamayacaklarını anlamış durumdalar davanızdan vazgeçmeyin bu memleket kimin ne olduğunu biliyor karşısına oturupta gözlerinin içine bakarak konuşan bir başkan varken alternatif bile olamayacak yeniliğe gerek yok.saygılar....

1. Yorum: esnaf 30 03 2018 20:14
yolunuz açık olsun rabbim sizi başımızdan eksik etmesin inşallah


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

6600


Tasarım:DtGaNi