Yayın Tarihi:03 04 2018 03:52(2962)

Karaçaygöleti Köyü Derneği Gezide

Saraydüzü'ne bağlı, İstanbul da ikamet eden Karaçaygöleti Köyü Dernek üyeleri sılairahim ve sucuk partisi adı altında köylerine bu yıl üçüncüsünü düzenledikleri geziyi coşkulu bir şekilde gerçekleştirdiler.

Cumartesi sabahı köye gelen üyeler, köy konağında düzenlenen kahvaltıdan sonra köy çevresinde doğa yürüyüşü yaptılar. Dernek başkan yardımcısı Hüseyin Baltacı’nın tanıtımları ile Hacılar, Kayanındere, Kazağınsuyu, Yedikavak, Sarınınyeri, Çalcadan dolaşarak Havutkıyı mevkine gelindi. Burada Kenan Yıldız ve arkadaşlarının hazırlamış olduğu çay molasından sonra doğa yürüyüşü devam etti. Çamlık, Yayıcıöğün mevkiinden geçerek toplam 10 km yürüyerek köye geldiler. Doğma büyüme İstanbul’lu olan gençlerimiz bu vesile ile köyünü tanımış oldu.

Öğle yemeğinden sonra serbest kalan dernek üyeleri akşamda köy konağında düzenlenen helva ve sohbet toplantısını gerçekleştirerek köyde kalanlar ile güzel bir gece geçirdiler.

Pazar gün ise Aşağı Mahalle köy konağında yapılan sabah kahvaltısı ile başlayan program Yukarı Mahalle camisinde okunan mevlit ve kuran tilaveti ile devam etti.

İlçe müftüsü Hasan Kılıç, İlçe vaazı Yusuf Nairoğlu, Yibo cami imamı Ömer Ağar, Aşağı Mahalle imamı Hüseyin Demirci ve dernek üyesi Şenol Şentürk’ün katkıları ile tüm ölmüşler için gerçekleştirilen mevlit programından sonra köy meydanında sucuk partisi düzenleyerek köyden ayrıldılar.

Dernek başkanı İsmail Dündar, başkan yardımcısı Şakir Dündar ve Hüseyin Baltacı bu güzel geziye iştirak edenlere, organizasyonda başta muhtar Bekir Kanber olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Geziye katılan üyeler ve köyde yaşayan köylülerde dernek yönetimine teşekkür ederek yeni programlarda görüşmek dileği ile İstanbul’a döndüler.

Haber: Mustafa Gürleyen

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: mustafa kanber 03 04 2018 23:32
aşkolsun mustafa gürleyen abi. sucuklaripisirene insan ufak bir tessekkurü çok mu görür (+(((


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

44809


Tasarım:DtGaNi