Yayın Tarihi:03 04 2018 18:10(1661)

 

DenizBank, TOBB ve KGF işbirliğinde KOBİ’lere ‘Nefes’ aldıracak işbirliği

DenizBank, tek özel banka olarak destek verdiği Nefes Projesi’nin ikincisi kapsamında, TOBB ve KGF ile KOBİ’lerin hayatına değer katacak bir işbirliği gerçekleştirdi.

Bu kapsamda 6 ay anapara ödemesiz dönem (ayda bir faiz ödemeli) içeren, sonraki 12 ay aylık eşit taksitli olmak üzere toplam 18 ay vadeli olarak, aylık %0,99 faiz oranı ile 200.000 TL’ye kadar Nefes kredisi imkanı sunan banka, KOBİ’lere ve dolayısıyla Türkiye ekonomisine desteğini sürdürüyor.

Geçtiğimiz yıl KOBİ’lere rahat bir nefes aldırmak üzere hizmete alınan ‘Nefes Projesi’nin ikincisi TOBB ve KGF işbirliğinde hayata geçirilirken, DenizBank işbirlikleriyle Türkiye’nin dört bir yanındaki işletmeler için değer üretmeye devam ediyor.

Bankanın TOBB ve KGF ile yaptığı anlaşma kapsamında, 6 ay anapara ödemesiz dönem (ayda bir faiz ödemeli) içeren, sonraki 12 ay aylık eşit taksitli olmak üzere toplam 18 ay vadeli olarak ve aylık %0,99 faiz oranı ile 200.000 TL’ye kadar ‘Nefes’ kredisi kullanabilecek olan KOBİ’ler, başvurularını aynı gün içinde sonuçlandırarak, ihtiyaçlarını rahatça karşılayabilecekler.

“KOBİ’lerimizin her türlü ihtiyacına yanıt verebiliyoruz”

İşbirliğiyle ilgili açıklama yapan DenizBank Boyabat Şubesi şöyle konuştu; “KGF ve TOBB ile yaptığımız protokol; Nefes projesinin ikincisi kapsamında KOBİ’lere özel kredi avantajları sunuyor. Mart ayı sonunda Sayın Başbakan’ın katılımıyla ikincisi lanse edilen projede yer alan tek özel banka olmanın gururunu taşıyor, günün ihtiyaç ve gerekliliklerine uygun ürün ve çalışmalarımız ile KOBİ’lerimize destek oluyoruz. Geçtiğimiz sene yıllık %9.90 ile 150.000 TL’ye kadar kredi verirken, bu sene aylık %0,99 faiz oranı ile 200.000 TL’ye kadar ‘Nefes’ kredisi imkanı sunuyoruz. Bilindiği gibi ekonomimizi ayakta tutan, toplam firma sayısının yüzde 99’unu, istihdamın yüzde 74’ünü, ihracatın yüzde 54’ünü oluşturan ve daha da önemlisi aileleriyle birlikte 30 milyonun üstünde bir nüfusa tekabül eden KOBİ’lerimize destek olmayı, ülkemizin sürdürülebilir gelişimi için öncelikli sorumluluğumuz olarak görüyoruz. Bu kapsamda, yeni kredi modellerimiz, ürün ve hizmetlerimiz ile ihtiyaç duydukları her an KOBİ’lerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.”

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: gönlübol 04 04 2018 23:32
bu kredi geçen yılkı gibi ihtiyacı olmayanlara verilecek niye faizi azdiye ihtiyacı olmayanlardan ihtiyacı olanlara sıra gelmeyecek gelse bile senin sicilin bozulmuş yukarısı onaylamıyor denilecek vs ve bu nefes krdisinden as,l ihtiyacı olanlar faydalanamayacak açık net söylüyorum

4. Yorum: bnm 04 04 2018 09:26
yüce allah buyuruyor:
ey îman edenler! allah’tan korkun (emrine itaat edin). eğer gerçekten (allah’a) inanıyorsanız fâizden arta kalanı terk edin (fâizden sıyrılın). eğer (böyle) yapmazsanız, allah ve resûlü ile savaş halinde olduğunuzu bilin! (bakara – 278 – 279 )

3. Yorum: ali erol 04 04 2018 03:33
öz sermayesi olmadan hiçbir işletme gerçek manada ivme yapamaz. hele de sermayesini para karşılığında satın alıyorsa asla. çünkü paranın para ile satılması eşyanın tabiatına aykırıdır.

ayrıca adı üzerinde; nefes kredisi. yani deniliyor ki; ey tüccar al şu parayı sıkışık borçlarını öde. sonuç ise, kısır döngü.

2. Yorum: gündüz gece 04 04 2018 00:55
türk bankası dururken rus bankası türk esnafını düşünüyor yani
öylemi

1. Yorum: datcalı 03 04 2018 23:57
kredı kullananlar bankanın kredı polıcelerıne dikkat etsinler!!!ucana kacana sigorta yapıp kredi maliyetini faizin iki katına kadar artırıyorlar!!!


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

108797


Tasarım:DtGaNi