Yayın Tarihi:04 04 2018 19:56(2568)

Yine Nisan ayı , yine Nisan ayının ilk pazar günü

Boyabat Lisesi Mezunları ve Mensupları Gurubu olarak gelenekselleşen kahvaltı buluşmaları bu yılda İstanbul’da gerçekleşti.

Dostlar ki bu dostlar , menfaat beklemeden özlemle bekledikleri gün, hayatlarında bir çok şeyi bir kenara bırakıp koşup bu güzel ortama renk katabilmek adına buluşma noktamıza gelen dostlar.

Çok şanslıyız ki böyle güzel bir arkadaşlık yaşamışız. İnşallah evlatlarımızda bizler gibi saf temiz böyle güzel arkadaşlıklara sahip olurlar.

Ayrıca bizleri eğiten değerli öğretmenlerimizin de bizlerin arasında olması , bizleri sevip iştirak ederek onurlandırması ayrıca haklı gururumuz. Haklarını ödeyemeyiz.

Bizleri en çok memnun eden herkesin birbirini canı gönülden kutlaması. Günden güne bu dostluğun değerini daha iyi anlayıp birbirmizle kucaklaşmamız tarif edilemeyecek kadar güzel bir duygu.

Boyabat Liseli olmak , Boyabat 'lı olmak, Boyabat'ta yetişmek ayrıcalığımız olsa gerek. Bizleri kenetleyen bu güzel ilçemize sahip çıkmak ve Boyabat'tan ve dostlardan kopmamak ümidi ile seneye inşallah görüşürüz.

Bu organizasyonu düzenleyen dostumuz Şükrü Doyum'a vede mekan sahibi dostumuz Cevdet Erdem arkadaşımıza sonsuz teşekkürler.

Metini Hazırlayan: Kürşat Ermiş

Fotoğraf: Şükrü Doyum - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: mehmet büyükkayikci 05 04 2018 03:39
işte bu dostluk samimiyet boyabat lisesi ayrıcalığı yıllar önce geçen güzel anıların tazelenmesi adına emeği geçenler katılanlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler hep var olun sevgi ve saygılarımla, tüm boyabatlilari seviyorum


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

59132


Tasarım:DtGaNi