Yayın Tarihi:06 04 2018 00:21(1820)

Başkan Belovacıklı İlk Doğalgazı Verdi

Gerze ilçesinin uzun yıllardır en büyük sorunu olan ve geçtiğimiz yıl çalışması başlayan doğalgazla ilk olarak Gerze ilçesinin Atatürk Mahallesi tanıştı.

Atatürk mahallesinde çalışmaları tamamlanan projede açılışı yapmak üzere ise Belediye Başkanı Osman Belovacıklı davet edildi. Belediye Başkanının yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri ve Mahalle Muhtarlarının katıldığı programda Belediye Başkanı Osman Belovacıklı Gerze’de doğalgazı ilk olarak Atatürk Mahallesi Muhtarı Rıza Öztürk’ün evinde verdi.

Hayırlı olsun temennilerinde bulunarak ilk gazı veren Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ardından katılımcılara jest sergileyerek Türk Kahvesi yaptı. Kahvelerin ikramından sonra projenin dünü ve bugünü hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı; “Gün itibariyle hayırlısıyla doğalgazı ilk kez veriyoruz.Doğalgaz projesi ilk olarak önümüze geldiğinde Sinop merkez için istişarelerde bulunduk. Daha sonra ise ilçemize de doğalgaz projesinin gelmesi hususunda girişimlerimiz oldu ancak olumlu cevaplar alamamıştık. Bu hususta çok uğraştık, çok çabaladık ve sonunda başardık. Günümüz itibariyle ise Atatürk Mahallesi’nde doğalgazı ateşlemiş bulunuyoruz. Bu bölgeden sonra çalışmalar 19 Mayıs Mahallesi’nde devam edecek. Çalışmaların bir bölümünün tamamlandığı projede büyük aksaklık çıkmazsa 2 yıl içerisinde bütün Gerze doğalgaza kavuşmuş olacak. İlçemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: hayır 06 04 2018 04:30
"onlar konuşur,biz yaparız"dan... "biz konuşuruz, onlar yapar"a...

1. Yorum: evet 06 04 2018 04:00
burası boyabatgazetesi biz belovacıklı değil boyabat belediye başkanını bu haberde görmek isterdik başkanın adını yazmıyorum kimbilir bu haber yapıldığında kim başkan olur kaç sene sonra bu haber yapılır elli yaş üstü bu haberi görebilirmi sabırla azimle bekleyip göreceğiz.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

102942


Tasarım:DtGaNi