Yayın Tarihi:16 04 2018 17:10(3372)

Polis 3 Kişiyi Gözaltına Aldı

15 Nisan 2018 - Dün sabah saatlerinde Boyabat Yıldız mahallesi ve Karacaören köyünde evlerinde ölü olarak bulunan 2 genç sonrası Polis inceleme başlattı.

Edinilen bilgiye göre, Polis ekiplerinin incelemesinin ardından 3 zanlı Y.G. - H.D. - E.Y. gözaltına alındılar. Emniyetteki işlemlerinin ardından bugün Boyabat Adliyesinde hakim karşısına çıkarıldılar.

Mahkemece ifadeleri alınan 3 zanlının Y.G. - H.D. - E.Y. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldılar.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: devrimci 17 04 2018 03:08
adalet yürüyü$ü yapanlara terörist diyenlere i$te insanlar bunun için yürüdü uyu$turucu boyabata kadar geldiyse bu devleti yönetenlerin suçu pkk ile çözüm süreci a$amasinda pkk nin esrar bonzai eroin hap gibi zehirleri ülkede pazarlayip dagitmasina göz yumdu $imdide toplayamiyo ardini yav elin suriyelisi gelip ülkemizde uyu$turucu yapip satiyo bu iki gençte suçu arayip gerçek suçlu olanlari unutuyoruz dünyayi uyu$turucu baronlari silah tacirleri yönetiyor allah hepsinin belasini versin olan gençlere ailelere oluyo birde bu ülkeyi yönetenin yegeni 50 kilo esrarla yakalandi içici diye birakildi gençlerimize allahtan rahmet diliyorum sataninda sattiraninda evlerine ate$ dü$sün in$allah gençlere diyecegim içmeyin karde$im çünkü iyi bir $ey olaydi bunu satanlarda içerdi çocuklarina içirirlerdi saygilarimla

1. Yorum: eh yani 17 04 2018 00:48
ya neyin kontrol şartı ne halt ettikleri belli ellerşni kollarını sallayı sallayı serserilşklerini yspıyolar ne biçim adalet bu be


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

343622


Tasarım:DtGaNi