Yayın Tarihi:18 04 2018 21:48(662)

Turizm haftasında S.O.S.'li protesto

Sinop'ta Turizm Haftası kapsamında düzenlenen çelenk sunma töreni ilginç bir protestoya sahne oldu. Çelenk sunma törenine katılan Sinop Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Cemalettin Kaya, sırtına yapıştırdığı S.O.S. yazısıyla anıta çelenk koydu.

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Sinop Valilik Meydanında çelenk sunma töreni düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması sonrası Atatürk anıtına: İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, ardından da Sinop Kültür Turizm Derneği çelengi konuldu.

Sinop Kültür Turizm Derneği çelenginin konulduğu sırada objektiflere ilginç bir görüntü yansıdı. Dernek Başkanı Cemalettin Kaya'nın sırtına protesto amaçlı yapıştırdığı ve 'imdat çağrısı' anlamına gelen S.O.S. yazı dikkat çekti. Çelenk sunma töreni ardından konuşan Sinop Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Kaya, Sinop'ta turizmin S.O.S. verdiğini söyledi.

Kaya: "Sinop turizmi ile ilgili sektörle; ne Üniversite, ne Vilayet hiç bir şekilde bir araya gelmiyor. Bu nedenle de Sinop’un kolay çözülebilir ortak meselelerinin çözümü, çözümsüz kalıyor. Dolayısıyla da Sinop’ta turizm bu anlamda imdat sesi veriyor. Sadece ve sadece bizim elimizin karşılık görmemesi nedeniyle bu protestoyu yaptım. İnşallah yetkililere ulaşır ve Sinop turizm meseleleri masaya yatırılır, basit çözümlerle çözülecek sorunlar çözülür. Bunlardan bir tanesi, Sinop pahalı diyoruz, pahalılığı nasıl yok edersiniz ucuzlatarak değil lokantanın, restoranların, işletmelerin önüne fiyat tarifeleri koyarak. Vatandaş görür bu kadar bu mesele bile çözülebilir bunu bile anlatamıyoruz. Sinop’ta Sinop İl Kültür ve Turizm Müdürü yok. Bu bile başlı başına bir sorun" diye konuştu.

Kaynak: Vitrinhaber

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: vatandaş 19 04 2018 05:04
sinop sahipsiz belediye bile yok yollar ne halde truzim şehri nasıl olabilir insanlarda memnunlar valla kimsenin çıtı çıkmıyor köstebek yuvalarından milletin arabası kıymetli ama chp belediyesi olunca değil. akp belediyesi olsaydı yoolar böyle olcak trafik allak bullak hergün belediye önünde topalnırlardı. sözde mutlu şehir ne mutlusu gamsız insanların gamsız şehri...


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

60561


Tasarım:DtGaNi