Yayın Tarihi:19 04 2018 20:45(1010)

Ülkü Ocakları Sinop İl Başkanlığından Teşekkür Mesajı

Ülkü Ocakları Sinop İl Başkanı Emre Karagülle 15 Nisan Pazar günü Ali Kınık ve Burçe Bozkurt’un sahne aldığı konsere gösterilen yoğun ilgi nedeniyle teşekkür mesajı yayınladı.

Karagülle yaptığı açıklamada, ‘15 Temmuz sonrası malumunuz olduğu üzere ülkemizde yaşanan siyasal, sosyal ve ekonomik bir dizi sorunlar milliyetçi ülkücü hareketide etkilemişti. Ülkü Ocakları olarak tüm bu sorunlara rağmen dün olduğu gibi milletimizin ve devletimizin tarafında yer alarak Sinop’ta çalışmalarımızı bir an olsun ertelemeden, hiç bir taviz vermeden devam ettirdik. Bu anlamda Sinop Ülkü Ocakları olarak ‘Milliyetçi Türkiye’ yolunda geleceğin güçlü Türkiye’sinin mimarlarını yetiştirmek amacıyla üzerimize düşen vazifeyi gece gündüz demeden İl ve ilçe teşkilatlarımızla çalışarak yerine getirdiğimize inanıyoruz. Sırf son bir yıllık zaman zarfında 7 ilçe ocağımızla birlikte milli ve manevi içerikli yaklaşık 120 eğitim semineri, 3 konferans, çeşitli geziler, sayısız farkındalık projeleri, halka açık 1 tiyatro gösterisi ve 15 Nisan günü yoğun bir katılım ve coşkuyla birlik ve beraberliğimizi perçinleştireceğine inandığımız 4. konserimizi gerçekleştirdik.

Bu vesileyle davetimize icabet edip uzaktan yakından gelerek bizimle birlikte olan misafirlerimize, maddi ve manevi hiçbir desteğini esirgemeyen gönüldaşlarımıza ve özellikle toyumuzun tertiplenmesinde emeği geçen tüm il, ilçe teşkilatlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum’ dedi.

“Var olsun Ülkü Ocakları
Sonsuza dek var olsun Türk Milleti
Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti Devleti”

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

367879


Tasarım:DtGaNi