Yayın Tarihi:22 04 2018 03:14(1958)

Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Yeni Yönetimden Vali Hasan İpek’e Ziyaret

1 Nisan 2018 tarihinde yapılan Genel Kurulda Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına seçilen Orhan Çakır, Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erdal Sarı ve yeni Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Vali Hasan İpek’i ziyaret etti.

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette, Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Orhan Çakır, Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erdal Sarı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir süre sohbet eden Vali Hasan İpek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. 1 Nisan 2018 Pazar günü yapılan Genel Kurulda Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına seçilen Orhan Çakır ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun dileklerini ileterek, çalışmalarında başarılar diledi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

73481


Tasarım:DtGaNi