Yayın Tarihi:25 04 2018 18:13(2022)

Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası'ndan iade-i ziyaretler

Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Çakır, Meclis Başkanı Erdal Sarı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nazif Koltukçu, Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman Ulusoy ve Osman Onur Küçükbaş ile Meclis Üyeleri Muhammet Akdemir, Mustafa Yayla ve Mehmet Kuzulu ilçemizde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

İlk ziyaret seçimlerden sonra tebrik vesilesiyle odayı ziyaret eden Boyabat İlçe Kaymakamı Fatih Aksoy' yapıldı. Yeni seçilen yönetimi tekrar tebrik eden Kaymakam, planlanan projeler hakkında bilgi aldı.

Ziyaretlerin ikinci durağında Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’yla görüşüldü. Başkan Çakıcı, yönetime başarı dileklerini iletti. Ankara’da yapılan görüşmeler hakkında bir süre sohbet edildi. Başkan Çakıcı Boyabat’a yapılacak yatırım ve projeler hakkında bilgiler verdi. Konuşmasında;

“Hepimiz bu şehirde doğduk, büyüdük ve öleceğiz. Bizim Boyabat’a karşı sorumluluklarımız var. Makro anlamda düşünerek çalışmalarımızı yapacağız. Sivil toplum kuruluşlarımız ile birlikte el ele çalışıp 2023’e kadar ilçemizi çok iyi yerlere getireceğiz. Birlikte Rahmet ayrılıkta azap vardır. Biz bu işin mutfağındayız sizler de takipçisi olacaksınız. Biz birlikte güzeliz, birlikte başarılıyız. Büyük düşüneceğiz” dedi.

Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, Şefik Çakıcı'ya yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdikten sonra makamdan ayrıldı. 

Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası heyeti ziyaretlerinin son durağında AK Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız ile bir araya geldi. Kendisi seçimler hakkında Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Çakır’ı tebrik ederek ilçemiz için hayırlı hizmetlere vesile olmasını temenni ettiler. Yaklaşan genel seçimlerin ilçemiz özelinde ve ülke genelinde ekonomi üzerindeki etkiler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Yaklaşık yarım saat süren görüşmenin ardından Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, AK Parti İlçe Başkanlığı’ndan ayrıldı.

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: cehapeli 26 04 2018 06:05
sayın başkan ve üyeler tamam akp yi ziyaret etmişsiniz güzelde chp, mhp,iyi parti saadet ve varsa diğer ilçe teşkilatlarını niye ziyaret etmediniz yada daha sonramı ziyaret edeceksiniz bilmiyorum ama o odaya sadece akp liler aidat ödemiyor.o odanın her partiden üyesi var.daha baştan bu ayrımcılık değilmi.lütfen bu tür şeylerde hashas olmamız gerekiyor.trt nin herkesten vergi alıpta sadece akp kanalı olamsı nasıl etik değilse buda uygun değil.ayrıca bu geziler iadeyi ziyaret ise ilk ziyareti diğer partilerede siz yapsanız ne olurdu.toplumun yumuşamaya ve barışa ihtiyacı var.tepedekiler zaten yeterince geriyorlar siz bari yerelde hashas olun.sayın başkanın geçenki 23 nisan açıklamasındaki türk ve atatürk eksikliğini hatsını bir kişi yorumda eleştirmişti.sayın başkanlar dün bir bugün iki.hata bir olur iki olur genç ve geleceği olan bir ekipsiniz lütfen dikkat

1. Yorum: uzak 26 04 2018 05:58
valla helal olsun.hergün birileri birilerini ziyaret ediyor.bu ziyaretlere nokta koysanızda millet işine baksa.yoksa bürokrasi ziyaretlerdenmi ibaret şaştım kaldım.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

98301


Tasarım:DtGaNi