Yayın Tarihi:26 04 2018 18:00(1693)

Hürriyet'in Şampiyonları Boyabat'tan

Hürriyet Gazetesinin geleneksel 23 Nisan Hürriyet’i ulusal karikatür ve fotoğraf yarışmalarında birincilikleri ünlü karikatürist Aşkın Ayrancıoğlu’nun Y. Topçu YBO’daki öğrencileri Kübra Dağdelen ve Sude Nimet Kılıç kazandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Hürriyet Gazetesinin Ömür Kurt yönetiminde çocuklara yönelik yayımladığı 23 Nisan Hürriyet’i ekinin geleneksel karikatür yarışmasında Y. Topçu YBO 8. Sınıf öğrencisi Kübra Dağdelen “Birincilik Ödülü”nü paylaşırken, fotoğraf yarışmasında da yine Y. Topçu YBO 7. Sınıf öğrencisi Sude Nimet Kılıç “Birincilik Ödülü”nü paylaşarak büyük bir başarıya daha imza attılar…

Eğitimci-karikatürist Aşkın Ayrancıoğlu’nun yetiştirdiği Y. Topçu YBO’lu öğrencilerden Kübra Dağdelen ödül olarak tablet bilgisayar, Sude Nimet Kılıç da dijital fotoğraf makinesi kazandılar.

Ödül kazanan öğrencilerimizin ödül kazanan eserleri ve ödül verilme gerekçeleri 23 Nisan Hürriyet’i gazetesinde yayımlanırken ayrıca Aşkın Ayrancıoğlu’nun yetiştirdiği Fatih Sultan Mehmet İmam hatip Ortaokulundan Asya Arıcı ve Y. Topçu YBO’lu Sümeyra Toka ile Songül Şep’in karikatürleri de gazetede yer aldı…

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

105908


Tasarım:DtGaNi