Yayın Tarihi:26 04 2018 20:14(3177)

Sanayi Çıkışında Trafik Kazası 3 Yaralı

26 Nisan 2018 - Saat 12.30 sıralarında Boyabat Sanayi Sitesi kavşağında meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Boyabat istikametinden Sanayi Sitesi istikametine hareket halinde bulunan Mehmet Bozkurt idaresindeki Durağanlı ticari otomobil ile Sanayi Sitesinden çıkmakta olan beton pompası kamyon çarpıştı. Sanayiden çıkarak karşı Boyabat istikametine giden yola geçmek isteyen beton pompası kamyona, çapraz olarak çarpan ticari otomobilde bulunan sürücü Mehmet Bozkurt(45), yolcu Niyazi Celiloğlu (67)  ve yolcu Adem Celil (48) yaralandı.

Kaza yerine intikal eden 112 Acil servisi ile ilk müdahaleleri yapılan yaralılar Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesine kaldırılarak acil serviste tedavi altına alındı.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: duyarlı 26 04 2018 22:02
beyler biraz dikkat etseniz burada kaza olmaz buraya ışık felan gerekmez burası otoban felan değil gereksiz dikkatsizlik ile yapılan bir olay


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

388527


Tasarım:DtGaNi