Yayın Tarihi:26 04 2018 22:12(2678)

Mehmet Akif Aydın, AK Partiden Aday Adaylığını Açıkladı

Sinop-Boyabatlı İşadamı Mehmet Akif Aydın 24 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde Sinop’tan milletvekilliği aday adaylığı açıkladı.

Aydın, 27.04.2018 Cuma günü AK Parti Sinop İl Başkanlığına adaylık başvurusunu yapacak.

Mehmet Akif Aydın Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada;

Bismillahirrahmanirrahim…

Değerli dostlar, kıymetli hemşehrilerim;

Doğup büyüdüğüm, kalbimden hiçbir zaman çıkmayan, gurbet ile sıla arasında daima hizmet edebilme umuduyla yaşadığım, imkanlar elverdiğince hizmet etmekten onur duyduğum, ortak sevdamız olan Sinop’umuzun hak ettiği değere ulaşması, gelişmesi ve güçlenmesi için daha fazla sorumluluk almam gerektiği kanaatindeyim.

Hak davamızı geleceğe taşımak için gecesini gündüzüne katan Dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğindeki büyük Türkiye’ye yakışan güçlü bir Sinop için, 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan seçimlerde Milletvekili adaylığına; bu vesileyle hizmetkarlığınıza talibim. Ortak geçmişimiz ve ortak geleceğimiz olan Sinop’u daha ileriye taşıyacak projeleri el ele vererek hep birlikte üreteceğiz.

Bu anlamda, Ak Partimize gönül vermiş, hizmet etmiş ve halen teşkilatlarda çalışıp çabalayan dava arkadaşlarımızın yanı sıra, derdi ve sevdası Sinop olan farklı görüş ve düşüncelerdeki hemşehrilerimizin de sevgi, saygı ve samimiyete bağlı olarak şahsımın adaylığı üzerinde birleşeceğine inanıyoruz. Niyet hayr, akıbet hayr olur inşallah.

Yarabbi, kutlu davamız için çıkmış olduğum bu yolda öncelikle senin rızanı kazanabilmeyi, bu görev takdir edilir ise alnımızın akıyla ifa edebilmeyi, vatan ve millet hizmetine layık bir kul olabilmeyi nasip eyle… Makamların gurur ve kibrinden de muhafaza eyle…

Dualarınızı ve desteklerinizi bekliyorum.

Allah’a emanet olun dedi…

Mehmet Akif Aydın’ın Özgeçmişi:

1968 yılında Sinop’un Boyabat ilçesinde doğdu. Boyabat’ın tanınan ve sevilen simalarından rahmetli Hafız İrfan Aydın’ın oğludur. İlkokulu İnönü İlkokulu’nda, orta ve lise öğrenimini ise Boyabat İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu olup, Marmara Üniversitesi’nde Sağlık Kurumları Yöneticiliği dalında Yüksek Lisans yaptı.

1990-2008 yılları arasında yaklaşık 19 yıl görev yaptığı Türkiye Diyanet Vakfı’nda çeşitli kademelerde yönetici olarak; İslam Ansiklopedisi, Vakıf Genel Merkezi ve İstanbul TDV 29 Mayıs Hastanesi’nde Muhasebe Müdürlüğü ve Genel Müdürlük görevlerinde bulundu. Bu dönemde Vakıf tarafından görevli olarak Hac organizasyonlarında görev yaptı.

2009 yılında Temizlik, Personel Temini ve Organizasyon alanlarında hizmet vermek üzere bir şirket kurarak ticaret hayatına başladı. 2012 yılında Özel Güvenlik şirketi kurarak hizmet ağını genişletti. Halen kurucusu olduğu şirketlerde Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır.

2009 Yılı Yerel Seçimlerinde Boyabat Belediye Başkan Aday Adayı olarak siyasete başladı. 2009-2010 yıllarında Bahçelievler İstişare Kurulu Üyesi olarak yer aldı. 2015 yılından buyana Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı İl Sosyal Politikalar Komisyonu Üyesi, İl Sağlık komisyonu Üyesi ve İstanbul 3. Bölge Sağlık Koordinatörü olarak siyasi görevlerine devam etmektedir.

Çeşitli sivil toplum kuruluşları ile sürekli temas halinde olan Aydın, İmam Hatip okullarında kurulan derneklerin çatı kuruluşu olan ÖNDER İmam Hatip Mezunları ve Mensupları derneğinde 2010-2013 yılları arasında yönetim kurulu üyeliği ve Sinoplu’ların İstanbul’un 13 ilçesinde şubesi olan en büyük derneği SİYAD Sinop İli ve İlçeleri Yardımlaşma Derneği’nde 2013-2015 arasında Genel Başkan Yardımcılığı yaptı. 2015 yılında Sinop Eğitim Vakfı’nın kuruluşunda aktif rol oynayarak kurucu Başkan Yardımcısı oldu. Ülke çapında İmam Hatip mezunu ve mensubu işadamlarını örgütlemek üzere çalışmalarını hızla sürdüren ÖNSİAD Önder İş Dünyası ve İşadamları Derneği’nde Genel Başkan Yardımcısı ve Sinop Eğitim Vakfı’nda Mütevelli Heyeti Üyesi ve Meclis Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Evli ve 3 çocuk babası olan Aydın, orta seviyede Arapça ve İngilizce bilmektedir.

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: vedat 01 05 2018 06:58
yalnızca boyabat değil tüm sinopu kucaklayacak bir isim, vizyoner ve genç olması büyük avantaj.yeni sisteme yeni vekiller olmalı,başarılar

4. Yorum: hakan 29 04 2018 09:55
imam hatiplilerden boyabata fayda gelmez. iyi eğitim almış biri olsun bir kere de

3. Yorum: galip/ konya 28 04 2018 11:47
değerli kardeşim hayırlı olur inşallah. konya'dan selam ve dua ile.

2. Yorum: datcalı 27 04 2018 17:00
orta derecede arapca ve ingilizce ne demek oluyor?suna hic bilmiyorum desene hafız!!!

1. Yorum: mehmet büyükkayikci alman ... 27 04 2018 05:58
degerli sinop ve boyabat sevdalisi kardesim, cikmis oldugun bu yolda sana basarilar dilerim rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin insallah senin gibi temiz bir kisiye yakisir yolun acik olsun


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

47493


Tasarım:DtGaNi