Yayın Tarihi:29 04 2018 00:14(1422)

Başkan Feyzullah Öztürk’ten Ekmek Zammı ile İlgili Açıklama

Boyabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak bizler ilimizde oluşturuluş olan Ekmek Komisyon Kurulu toplantısında alınan kararları uygulamaktayız.

Komisyon Kurulu toplantısına İlimizde ki tüm Esnaf odaları, Ticaret ve Sanayi odaları, Ticaret İl Müdürlükleri, İlçe tarım Müdürlüğü ve Belediye temsilcilerinin katılımları ile gerçekleşmektedir.

Ve Ekmek konusunda yapılması gerekenler hakkında kararlar alınmaktadır. Ekmek komisyonu kararına göre 200 gr Tekli Ekmek: 1.00 TL, 400 gr Çiftli Ekmek: 2.00 TL,250 gr Tekli Ekmek: 1,25TL, 500 gr Çiftli Ekmek: 2.50 TL olarak ortaklaşa bir karar alınmıştır. İlçemizde bulunan fırıncı esnafları 200 gr Tekli Ekmek: 1.00 TL, 400 gr Çiftli Ekmek: 2.00 TL gramajı üzerinde talepte bulunmaları nedeniyle bu gramajlar üzerinden uygulanmaya geçilmiştir.

Ancak halkımız ve esnaflarımızdan gelen istekler doğrultusunda, ayrıca 200 gr tekli ekmek çıkarılmasında sıkıntılar yaşanması nedeniyle 250 gr Tekli Ekmek: 1,25TL, 500 gr Çiftli Ekmek: 2.50 TL olarak yeni uygulamaya geçilmesi uygun görülmüştür. Bu karışıklığın halkımızca yanlış anlaşılmasından dolayı Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak halkımızdan özür dileriz.

Yönetim Kurulu Adına

Başkan Feyzullah Öztürk

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: ver 30 04 2018 22:18
bu halkın yediği bir ekmek kalmıştı ona da verdiler coşkuyu gelsin mehter müstahak daha bunlar iyi günlerimiz .


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

57378


Tasarım:DtGaNi