Yayın Tarihi:01 05 2018 18:59(1613)

İYİ Gençlik 3. Çay Sohbeti Düzenledi

28 Nisan 2018 Cumartesi günü 3.sü düzenlenen Gerze İYİ Gençlik Cumartesi Çay Sohbetleri’nin bu haftaki programı gayet yoğun yaşandı. İYİ PARTİ Sinop Milletvekili Aday Adayı Ceyhan Demir’inde katılım sağladığı geceye ilgi, her geçen hafta olduğu gibi daha yoğundu.

İYİ GENÇLİK Sekreteri Burcu Demirci’nin, geride bıraktığımız ve 15 yıldır alışıldığı üzere yine sönük kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hakkında konuşmasıyla geceye başlandı. Sonrasında sırasıyla söz alan Gerze İYİ GENÇLİK Başkan Yardımcısı Tuğrul Yılmaz ve Gerze İlçe Başkanı Cemal Yıldız, Baskın Seçimler hakkındaki düşünce ve görüşlerini, geceye katılım sağlayan İYİ PARTİ yönetim kurulu, üyeleri ve haricinde toplantıya katılım sağlayan Gerze halkıyla paylaştıktan sonra İYİ PARTİ Sinop Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan eski İYİ PARTİ İl Başkanı Ceyhan Demir’e mikrofonu teslim ettiler.

İYİ PARTİ Sinop Milletvekili Aday Adayı olan Ceyhan Demir sözlerinde şu ifadelere yer verdi:

“15 yıllık iktidarı korku bulutları sarmıştır ve ittifak planlarıda, erken seçim kararlarıda, yetmeyip baskın seçime çevirmeleride sonucu değiştirmeyecektir. Yargıtayın seçime girebilecekler listesine İYİ PARTİYİ eklemesine rağmen yüksek seçim kurulu örneğine bile rastlanmayacak bir tavır sergileyip oylama yoluna gitmiş ve kararınıda ilerleyen günlerde bildireceğini söylemiştir. Bu tip hukuksuzluklara ve adaletsiliklere 15 yıldır alıştırıldığımız için bizde önlemlerimizi almıştık. Yapılmak istenen demokrasi katliamına Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal KILIÇTAROĞLU ve İYİ PARTİ Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener olağanüstü şekilde bir araya gelerek istişarelerde bulunmuşlar ve Sayın Kemal KILIÇTAROĞLU’nun hamlesiyle Demokrasi Kahramanlığına dur demişlerdir. İYİ PARTİ Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’inde dediği gibi ‘Tarih bizleri yazmayabilir fakat göstermiş olduğu kahramanlıkla 15 vekilide yazacaktır.’ Baskın seçim kararından sonra Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in çağrısıyla Genel Merkeze toplantıya gittik ve bize sordu ‘Cumhurbaşkanı adaylığı için ne düşünüyorsunuz’ diye. Hep bir ağızdan ‘Biz size inandık. Aday benim dediniz destek verdik. Ama eğer ki ben yokum, başka aday var derseniz biz yokuz’ dedik. Sonrasında Sayın Meral Akşener Hanımefendi ‘Ben sizlere ve milletime söz verdim. Siz bana biz yokuz deseniz bile ben bu yoldan dönmem. Ben Sözümün arkasındayım ve hiçbir oyuna pabuç bırakmadan adayım ve 25 Haziranda Allahın izniyle Cumhurbaşkanlığınıda İktidarıda alacağız’ dedi. Yapılacak olan seçimlerde sandıkları muhafaza ve müdafaa etmek çok önemlidir. Gereken özveri ve çabayı göstereceğinize inanıyorum. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oy kullanacağımız pusulaların üzerine aday resimleri bulunuyor. Sandılar ki; bizi herkes tanıyor, resimli yapalım ki okuma yazma bilmeyen bile bizi gördüğü zaman mühürü basar. Ama biz bu oyunuda bozuyoruz. Sayın Meral Akşener tek bayan adaydır ve bu oyunlarıda bozulmuştur.

Konuşmamı bitirirken, Cumhurbaşkanlığı oylaması için İYİ PARTİ Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’e oy verdikten sonra eğer kalırsa, bende sizin Milletvekili adayınızım. Milletvekilliği için bir oyda bana vermenizi rica ediyorum”

Aday adaylığını açıklayan Ceyhan Demir’in konuşmasından sonra söz alan İYİ PARTİ Gerze İlçe Başkan Yardımcısı Yavuz Yiğit;

“Bu gece 3.sünü düzenliyoruz çay sohbetlerimizin fakat ben ilk defa bu kadar heyecanlanıyorum. Sanırım ilk defa bir milletvekilimizin yanında bulunmamdan kaynaklanıyor. Ayrıca burada hergeçen hafta artış gösteren değişik yüzleri görmek beni çok mutlu ediyor. Fark ediyoruz ki halkımız artık korkmuyor, her geçen gün cesaretini uyandırıp bize katılıyor. Ülkemizin içine sokulduğu iç-dış zorlukların üzerine bir güneş gibi doğacağız. İstedikleri kadar oyun çevirmeye çalışsınlar bizim için değişen tek şey daha öncede söylediğimiz gibi “Türkiye Daha Erken İyi Olacak” diyerek İYİ PARTİ Sinop Milletvekili Adayı Ceyhan Demir’e başarılar diledi.

Konuşma hakkı isteyen bir katılımcının “Ben akp üyesi bir esnaftım ama artık canımıza tak etti. Dolar uçtu, euro uçtu, ekonomi battı, bizi darboğaza soktular. Bunları daha fazla görmezden gelemedim ve bu ülkeye artık bir taze kan lazımdır buda Meral Akşener Hanımefendi neznindeki İYİ PARTİdir diyerek İYİ PARTİye kayıt yaptırdım” sözler, büyük alkış aldı.

Diğer katılımcı misafirlerin soru ve önerileriyle devam eden gece, 4. buluşmanın gündeminin belirlenmesinin ardından son buldu.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

84447


Tasarım:DtGaNi