Yayın Tarihi:01 05 2018 20:13(1148)

Boyabat İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’ndan Bildirilmiştir

24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri nedeniyle askı listeleri tüm muhtarlıklarda 2 Mayıs 2018 Çarşamba günü saat 8.00’de askıya çıkarılıp, 12 Mayıs 2018 Cumartesi günü saat 17.00’de askıdan indirilecektir.

Muhtarlık bölgesi askı listesinde ismi bulunmayan, başka bir muhtarlık bölgesi askı listesinde yazılı olup da sürekli oturmak amacı ile listenin askıya çıkarıldığı muhtarlık bölgesine gelen, öğrenci olup seçmen niteliği taşıyan ve öğrenim gördükleri yerleşim birimlerin de oylarını kullanmak isteyen, askı listesinde kayıtlı olup kayıtlarında yanlışlık ve eksiklik bulunan seçmenler önce Nüfus Müdürlüğüne, sonra İlçe Seçim Kurulu Başkanlığımıza başvurmaları, ayrıca seyyar sandıkta oy kullanabilmeleri için, hastalığı ve engelli sebebiyle yatağa bağımlı olan seçmenlerin bir yakını tarafından www.ysk.gov.tr internet adresinde bulunan ”Seyyar sandık kurulu talep formu” ile ilçe seçim kurulu başkanlığına veya ilçe seçim kurulu başkanlığına gönderilmek üzere muhtarlığa başvuruları, askı başlangıç tarihi olan 2 Mayıs 2018 Çarşamba günü saat 08.00 ile 12 Mayıs 2018 Cumartesi günü saat 17.00 arasında yapılır. (“Seyyar sandık kurulu talep formu” ile birlikte “Engelli nedeniyle yatağa bağımlı olduğu” veya ”Hastalığı sebebiyle yatağa bağımlı olduğu “) ibaresinin yer aldığı sağlık raporunun ibrazı gerekmektedir.

Cumhurbaşkanlığı, ilk tur oylama için 24 Haziran 2000, ikinci tur oylamaya kalması durumunda 8 Temmuz 2000 tarihinde ve daha önce doğanlar seçmen listelerine yazılabileceklerdir.

Tüm seçmenlere önemle duyurulur.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

388300


Tasarım:DtGaNi