Yayın Tarihi:01 05 2018 20:56(882)

İyi Parti İlçe Başkanı Mithat Mor: Wikipedia açılacak!

İyi Parti İlçe Başkanı Mithat Mor, Meral Akşener’in cumhurbaşkanı seçilmesi halinde internet ansiklopedisi Wikipedia’nın (Vikipedi) açılacağını duyurdu.

İyi Parti İlçe Başkanı Mithat Mor, yaptığı açıklamada, İYİ Parti resmi Twitter hesabından yapılan; “25 Haziran’da Wikipedia’nın açılışına tüm halkımız davetlidir Wikipediaİyiolacak” ve “İlk toplantıda yeter sayısına ulaşılmazsa 2. toplantı 9 Temmuz’da yapılacaktır.” tweettini paylaşarak, Meral Akşener’in cumhurbaşkanı seçilmesi halinde internet ansiklopedisi Wikipedia’nın (Vikipedi) açılacağını duyurdu.

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: yasak rüzgarı 20 05 2018 15:59
iyi parti vaatlerini açıkladı uyandırayımda cok trt a haber izlersen diğer partilerin vaadlerini boşa beklersin medyanın tüm kuruluşları gazete radyo tv akp ye çalışıyor hiç iyi partinin trt de mitingini izledinmi izleyemezsin çünkü yasak ama biz bi şekilde internetten bulup izliyoruz halk tv veriyor arada fox veriyor izle vaadlerini anlarsın wikipedia ya gelince tayyip bu sayfayı yasakladı kendinin ne mal olduğunu wikipedia yazınca herşeye konulan yasakları aşıp adaleti parti adaleti olmaktan devleti parti devleti olmaktan çıkarmak adına yola çıkan iyi parti vaadlerini dinle sanada iyi gelecek

1. Yorum: vay be 19 05 2018 16:50
boş işler bunlar boooş. bütün meselelerimiz bitti de wikipedianın açılması mı kaldı? yahu millete yapmasanızda vaatte bulunun vaatte.. böyle ıvır zıvır işlerle milletten oy mu alacağınızı düşünüyorsunuz? iyi olacak ama ne iyi olacak? bu sloganın cevabı hala bulunamadı..


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

380513


Tasarım:DtGaNi