Yayın Tarihi:04 05 2018 20:04(4076)

Durağan’da Trafik Kazası 3 Ölü

4 Mayıs 2018 Cuma günü İstanbul'dan memleketi Durağan’a gitmekte olan gurbetçi aile Durağan’a 4 km kala Alpaşalı Köyü Edilli Mahallesi kara yolunda trafik kazası yaptı.

Kazada Mustafa Gezer ve 1 yaşındaki kızı Zümranur Gezer olay yerinde hayatını kaybederken, Şoför Arif Karaaslan, Sahre Karaaslan, Şükran Gezer ve Ramazan Gezer yaralandı. Yaralılar Durağan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Arif Karaaslan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaza nedeniyle Durağan Saraydüzü yolu trafiğe kapatıldı.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: halit 05 05 2018 02:52
amin inşlh u rahman der'a kardeşim. inna lillahi ve inna ileyhinraciun..!

1. Yorum: der'a 05 05 2018 00:38
ölüm nerede nasıl gelecek hiç bilmiyoruz. bilmediğimiz gibi hiç ölmeyecek şekilde günahın içinde yüze yüze bize tahsis edilen günleri telef ediyoruz. hayaller oluyor umutlar oluyor bazen bize ölümü unutturan. dünya telaşı oluyor geçim sıkıntısı oluyor hepsi ayrı bir dünyada bizleri oyalayıp duruyor. hedefler ve hayaller derken hiç ummadığın anda, ummadığın yerde ölüm meleği geliveriyor. hazırlıksız habersiz ve hemen. sana ayrılan süre bittiği anda ne ne bir dakika ileri ne bir dakika geri oynamıyor şaşmıyor. rabbim ölümden ibret almayı , ona göre yaşamayı nasip etsin. kazada hayatını kaybedenlere rahmet , akraba ve yakınlarına sabır diliyorum. inna lillahi ve inna ileyhi raciun


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

115115


Tasarım:DtGaNi