Yayın Tarihi:07 05 2018 18:48(1698)

MHP İl Başkanı Fahri Ulusoy Boyabat’ta Ülkücülerle Buluştu

Haziran ayında yapılacak seçimler sonrası boşalan Milliyetçi Hareket Partisi il başkanlığına atanan Fahri Ulusoy, Boyabat’ta Ülkü Ocağını ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi İl başkanı Fahri Ulusoy’u yoğun bir ilgi ilke karşılayan Ülkücü gençler, Ocak toplantı salonunda sohbet ettiler.

İl Başkanı Fahri Ulusoy “Yıllardır bu memlekette bir mücadele verdik. Hakkımızda hayırlı neyse o olsun. MHP üzerinde oynanan oyunlar yıllardır hepimizin gözü önünde oynanıyor. Biz dava adına emek verdik, birilerinin adamı olmadık, her zaman davamızın adamı olmaya çalıştık. Ne yapmak istediysek devletimiz, milletimizin bekası için davamız uğruna her fedakârlıkla mücadelemizi devam ettireceğiz.” dedi.

Ziyaret sonrası Ülkücülerle yemeğe geçen MHP İl başkanı Ulusoy yemek sonrası ise Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili aday adayı Ali Çakır ve beraberindekilerle çay molası verip çeşitli istişarelerde bulundular.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
14. Yorum: 1 2.yorumcuya 14 05 2018 14:48
milat senin zeka seviyedeki biri ile polemiğe girdiğim için kendime susma cezası verip seninle muhatap olmuyorum. rabbim sana akıl fikir versin diyeceğim ama akıl ve fikire yazık olur. seni kendi haline bırakıyorum

13. Yorum: milat 11 05 2018 15:25
10. yorumcu arkadaş bu işleri bildiğini söylemişsin o zaman derimki devletin imkan ve kabiliyetleri örneğin bir sihamız yerli tüfeğimiz yani bu denli milli silahlarımız o zaman yoktu ve ayrıca ordu içindeki fetöcü hainleride unutmamak gerek. ordumuz ne zaman yerli silahlarına kavuytu içindeki hainleri tam olarak hala temizleyemesede üstünlüğü hakimiyeti ele aldı devletimiz o zaman operasyonlar başladı.haklısın çok vatan evladı kardeşimizi şehit verdik,fakat bu topraklar kan vermeden sahip olunmaz bu tarihten bu tarafa böyledir.ve sen ben bizler bu topraklar için aziz şehitlerimiz gibi can vermeye hazırız.bozkurt işareti demişsiniz lütfen bu konude duyarlı olalım bir elini bozkurt bir elini rabia yapan bir ordumuz ve polisimiz varken böyle ithamlarda bulunmak biraz abesle iştigal. şehit ailelerini bir dinleyin hepsi vakur başı dik devletimizin yanında gerekirse bütün çocuklarını bu uğurda şehadete göndermeye hazır olduklarını beyan ediyor

12. Yorum: milat 11 05 2018 15:19
11 yorumcu hala geçmişe takılmış kirli propagandalarla asıl sen kendi zeka seviyeni ortaya koyuyorsun. bu güne bakalım kardeşim, başta fetönün hainlerini sonra firat kalkanı ile deaşın kafasını koparan,önce türkiyede kazdıkları hendeklere gömen sonra zeytin dalı ile pkk ya tarihinin en büyük darbesini indren, topunuz gelin alayınızın inlerine gireceğiz deyip inlerine girip darmadağın eden adamdır rte. lakin senin bugün fetönün pkk nın sözcülüğünü yapan chp ve yandaşlarına oy vereceğin belli

11. Yorum: 9.yorumcu milat a 10 05 2018 23:13
arkadaşım benim kime oy vereceğimi değilde kime vermeyeceğimi söyleyeyim sana;
1__ bop taşeronlarına oy vermem
2__ açılım deyip pkk nın her istediğini yapanlara oy vrrmem
3__ oslo da dolma bahçede pkklılarla görüşenlere oy vermem
4__ terörist apo ya sayın deyip şehitlere kelle diyenleri partisinde m.vekili yapanlara oy vermem
4__ ılımlı islam deyip papanın elini öpenlere oy vermem
vs.vs. vs. daha bir sürü neden sayabilirim ama şimdilik bunlarla yetin.
ayrıca değerli kardeşim hakikatten zeka seviyen yerlerde geziyor bence sen artık yorum falan yazma vesselam

10. Yorum: börü 10 05 2018 20:06
milat efendi demişsin ya temcit pilavı gibi aynı şeyleri sıralamışsın.devlet politikası kadife el,söyle bakayım o saçma politika sonucu kaç vatan evladı,kaç silah arkadaşım şehit düştü ve gazi oldu kaç yetim kaldı bunları biz nasıl unutacağız.o hendekleri kazdıranlar nerde,evinin önünde su arızası olsa akşama kadar bir dünya kişinin haberi olurdu.sen hiç rabia yapan asker özel harekatçı veya şehit olan zengin çocuğu gördün mü,şehit ailelerinin evine bir bak ha bu arada birde elini cebine at bak kaç liran var.öyle her yanlışı savunup durma senin bilmediğin bir dünya işe ben şahit oldum,son üç yılda bir kulağımızın arakası kaldı sevilmedik,seçim zamanında olacak diyenler ramazanın peşine neden seçim koydular.reis her hafta anket yaptırıyor ramazan imdadına yetişti,zengin iftar sofralarıda yetmiyecek bu sefer.

9. Yorum: milat 09 05 2018 18:22
8. yorumcu arkadaş bu nasıl olacak sandıkta oyunu iyi+chp+sp ittifakına vererekmi yapacan bunu.eğer öyle ise sen teröristlerin cenazelerinde ağlayan,sihalardan rahatsız olan sezgnin,askerimizi polisimizi şehid eden dhkp-c li teröristleri savunan arka bahçesi olan, selahattin demirtaşa özgürlük diyen cezaevinde gidip ziyaret edenleri,pkk sever istanbul il başkanının partisi,hendek kzan arkadaşlar,ypg kendi vatanını koruyor terör örgütü değil afrine girmeyin diyen,fetönün darbe girişiminden önce başlayarak karargahı haline gelen iyi+chp+sp ittifakına oy ver arkadaşım da yalnız burda vatan millet sakarya edebiyatı yapma çünki yazdıklarınla uyuşmuyorsun

8. Yorum: 6.yorumcu milat a 09 05 2018 16:01
arkadaşım sen her yoruma aynı şeyleri yazmaktan bıkmadınmı? sen şunu bil ki memleket bıktı bıktı senin yorumlarından. senin bu anlattıklarına sadece senin zeka seviyedeki beyinsizler inanır. neymiş efendim devlet kadife elini uzatırmış ta ölü taklidi yaparmış. arkadaşım sen devlet yönetimini evcilik oyunu falan mı sanıyorsun. ülkücüler neyin ne olduğunu bilirler ve hertürlü milliyetçiliği ayaklar altına alanlara sandıkta gereken cevabı verecektir allahın izniyle.
biz ülkücüler, haburda şivanperver ile megri megri deyip konser verenleride ankarada barzani yi yeşilsarıkırmızı renklerdeki paçavranın altında protokolde karşılayanları da unutmadı unutmayacaktır.
okullardan andımızı kaldıranlara kamu kurumlarından t.c yi kaldıranlara ve ne mutlu türküm diyemeyenlere sandıkta cevabı verilecektir vesselam

7. Yorum: börü 08 05 2018 22:52
ibrahim tatlıses abinizden bi megri megri açıp da halay çekeydiniz,sonuçta cumhurbaşkanınızla beraber artık dava arkadaşı sayılırsınız :)

6. Yorum: milat 08 05 2018 21:39
4 yorumcu arkadaş devletin o zamanki politikaları o günlerde geçerliydi,pkk ya devlet o zamanlar kadife elini gösterdi gel bu işten vaz geç diye ama o marksist ve leninist pkk gitti emperyalis abd nin paralı askeri oldu.sonra devlet o kadife eldivenin içindeki demir yumruğuyla tarihinin en büyük darbesini gerek türkiye içinde gerek zeytin dalı ile deaş denen pislikleride öyle kafa kesilmez böyle kesilir deyip toprağa gömdümü. yani devlet bazen ölü taklidi yapar.zannedersin ki devlet yok çöktü şımardıkça şımarırsın sonra üzerine birden agırlık çöker peki ya sonra sözünde olduğu gibi. bugün fetö-pkk-pyd-deaş bütün terör örgütlere ve onların sahipleri ile mücadele eden devletimizi bugün o günün şartları ile eleştirip aynı tekerlemeleri yapmak bir ülkücüye yakışan durum değil.temcit pilavı gibi eskiyi ısıtıp ısıtıp ortaya sürenler ya fetönün o olmasa iyi partinin sözcüleridir

5. Yorum: türk töresi 08 05 2018 15:38
türk milliyetçileri, ülkücüler ezelden ebede en zor zamanlarda ülkesine, milletine ve partinine sahip çıkmaya söz vermiş, sözünden dönmez, türkün özüdürler. inşallah bu seçimlerde de partilerine sahip çıkacaklar, üç hilali, indirmeye çalışanlara inat en yukarılarda tutmak için var güçleri ile çalışacak ama aynı zamanda kendilerine bu güne kadar olmadık hakaretleri yapanlara da vede bu güzelim hareketi nefislerine yenik düşüp bölenlere de gereken dersi vereceklerdir, kimse merak etmesin ülkücüler feraset sahibidirler. saygılarımla

4. Yorum: hayırlısı olsun 08 05 2018 14:41
öncelikle il başkanlığı fahri başkana hayırlı olsun. fahri başkan ve beraberindekilerin ülkücülüğünü ve dava adamlığını tartışmak kimsenin haddi değildir.
fakat;
ülkücülüğü ve milliyetçiliği ayaklar altına alan, şehitlere kelle diyen, haburda pkklıları davul zurna ile karşılayıp d.bakırda şivanperver ile megri megri diye şarkı söyleyip barzani ye yeşilsarıkırmızı paçavranın altında ankarada protokolde karşılayanlar ile hangi vatan millet davası güdeceksiniz. okullarda '' ne mutlu türküm diyene'' iberesine bile tahammül edemeyip okullardan andımız ile birlikte kaldıran, devlet kurumlarından t.c yi kaldıran vs.vs.vs bu zihniyet ile hangi vatan millet davası güdeceksiniz.
sizin gibi gerçek ülkücüleri ve davaya gönül verenleri o ittifak ta görmek biz gerçek ülkücülerin yüreğini acıtıyor. vesselam

3. Yorum: akmhp 08 05 2018 01:59
yazık cokk yazık boşa herşey erdpğan işi bitsin bskın nasıl itelicek sizleri sevinen iyi ler olcsk

2. Yorum: hayatnegarip 08 05 2018 00:57
sayın başkanlar her ne kadar biz mhpliler sadece milletvekili seçimine mahsus olmak üzere oy verecekte olsak mhp nin durumu belli o tamam.tabi durum vaziyette son derece üzücü.sizden allah aşkına peygamber aşkına tek dileğim var oda şudur seçim kampayasında olaki cumhur itttifakı cumhurbaşkanı adayının pröşür resim vesaire seçim afişlerini bizim canımız ciğerimiz yüreğimiz olan ülkü ocaklarının gençlerine dağıttırmayın ne olur.şayet genel merkezden dağıtın diye gelse bile bunu lütfen yapmayın dağıtır gibi yapıverin ama gençlere dağıttırmayın.can vermekten seçim kaybetmeye kadar bir çok bedeli ödeyen onlara dayanan o ülkücü yürekler işte buna dayanamaz tabi onu görünce bizlerde çok üzülülürüz..milletvekili seçiminde mhp için bu gençler her türlü yardımcı olsun bu ayrı ama yukarda dediğimi lütfen dikkate alın.

1. Yorum: gökbörü 07 05 2018 20:12
hayattakı en güzel şey yurekten bu davaya bağlı abilerımızı kardeşlerımızı bir arada hep görebılmek, bu ülke yıne ülke her zaman olduğu gibi ülkücülerin vefası ,sağduyusu sayesınde ayaktadır ve hep varolacaktır.herkes devlet beyin derinliğini stratejılerını bir gün anlayacaktır.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

48731


Tasarım:DtGaNi