Yayın Tarihi:08 05 2018 05:01(2300)

Tır Devrildi Zincirleme Trafik Kazası 1 Yaralı

7 Mayıs 2018 - Sinop’tan İstanbul istikametine hareket halinde bulunan tır zeminin ıslak ve kaygan olması üzerine kontrolden çıkarak devrildi.

Edinilen bilgiye göre, bu akşam saat 19.45 sıralarında Sinop istikametinden İstanbul istikametine gitmekte olan Aykut G. idaresindeki 34 FZD 33 tır, İmam köyü mevkinde kontrolden çıkarak devrildi. Tırın devrildiğini gören ve yolda durarak aracından inip 112 aramak isteyen otomobil sürücüsünün aracına Boyabat istikametinden gelen başka bir tırın çarpması üzerine zincirleme trafik kazası meydana geldi.

Kontrolden çıkarak devrilen tırda şoförün yanında bukunan Nihat Gür (40) (Sinop) yaralandı. Yaralanan Nihat Gür 112 Acil servisi ile Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi acil servinde tedavi altına alındı. Yaralının ayağından hafif darbe aldığı bir süre kontrol altında tutulacağı bu akşam taburcu edileceği bildirildi.

Tır’ın devrilmesi ile bölgeye gelen Bölge trafik ekipleri kapanan yolda araçları tek şeritten kontrollü olarak geçiriyor.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Sinop Sıcak Haber'in Fotoğrafları

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: sörf 08 05 2018 07:04
bu adamlara ıslak zeminde basıl araba kullanması gerektiğini bizmi öğreteceğiz aga,toprak tasınıyor o yolda en ufak bir serpintide sabuna döner o yol tecrübe tecrübe.. yazık birsürü emekler heba oluyor
ayrıca karayollarının o bölgeye sık aralıklarla yağmur lu havada 50km ile sınırlayan tabelalar koymasını istiyoruz


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

399737


Tasarım:DtGaNi