Yayın Tarihi:12 05 2018 02:41(2386)

Aşkın Ayrancıoğlu'nun Öğrencisi Gülçin'den Kişisel Karikatür Sergisi

Karikatürist-Görsel Sanatlar öğretmeni Aşkın Ayrancıoğlu’nun Yaşar Topçu YBO’da yetiştirdiği ve halen Darıca Fen Lisesi son sınıfında okuyan Gülçin Çalışkan ilk kişisel karikatür sergisini Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde açıyor…

Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde 14-20 Mayıs günleri arasında açık kalacak serginin açılışı da 14 Mayıs Pazartesi günü saat 10:00’da yapılacak.

Aslen Bursalı olan ve öğretmen olan annesinin tayini nedeniyle Boyabat’a gelen ve burada Aşkın Ayrancıoğlu ile karikatür ve resim çalışmak için Yaşar Topçu Yatılı Bölge Okuluna yazılıp buradan mezun olan Gülçin Çalışkan çok sayıda ulusal ve uluslar arası resim ve karikatür ödülünün de sahibi… Boyabat’tan ayrıldıktan sonra da ustası Aşkın Ayrancıoğlu ile iletişimini sürdüren ve çizmeye devam eden Gülçin Çalışkan geçtiğimiz ay içinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Çocuklarda Dijital Bağımlılık” konulu 2. Uluslararası Karikatür Yarışması’nda “Başarı Ödülü” kazanmıştı. Gülçin Çalışkan ilerde sanatçı bir doktor olmayı hedefliyor ve hedefine emin adımlarla ilerliyor…

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

342454


Tasarım:DtGaNi