Yayın Tarihi:18 05 2018 21:48(884)

Ülkü Ocakları bazı camileri ziyaret ederek temizlik yaptı

Ülkü Ocakları Sinop İl Başkanlığı Ortaöğretim Masası mensubu gençler, Ramazan ayının başlamasına son 1 gün kala Sinop'ta bulunan bazı camileri ziyaret ederek temizlik yaptılar.

Kutsal mekanlarımız olan camileri temizlemek amaçlı bugün bu etkinliği gerçekleştiren ortaöğretim teşkilatı, cami cemaati tarafından takdirle karşılandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ortaöğretim Birimi Başkanı Musa Yaralı; “Temizlik İmandandır düsturuyla harekete geçtiğimiz bu etkinlikte, kutsal mabetlerimiz olan camileri, bizleri bütünleştiren, kardeşliğimizi pekiştiren en değerli mekanlarımızı, ocaklı gençlerimiz böylesi önemli bir günde pırıl pırıl yaparak katkı sunmak istediler. Gönüllü katılım sağlanan ve Allah'ın rızasından başka hiçbir şey gözetilmeyen bu etkinlikten dolayı hepsinden Allah razı olsun diyor, kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. Yaralı, bu etkinliklerin devamının da geleceğini ifade ederek konuşmasına son verdi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

26628


Tasarım:DtGaNi