Yayın Tarihi:20 05 2018 22:40(1619)

MHP Kadın Kolları iftarda buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sinop İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, iftar programında bir araya geldi.

Programa, MHP İl Başkanı Fahri Ulusoy, Milletvekili Adayı Ali Çakır ve MHP Sinop İl Kadın Kolları Başkanı Cemile Tekin ile il kadın kolları üyeleri katıldı.

Tarihi Hamam binasında gerçekleştirilen programda konuşan MHP Sinop İl Kadın Kolları Başkanı Cemile Tekin, tüm katılımcılara davete icabetlerinden dolayı teşekkür etti. Cemile Tekin: "Ellerin semaya açıldığı, milletin umuda sarıldığı Ramazan ayının tüm İslam alemine, ülkemize, milletimize ve devletimize hayırlar getirmesini, bizlerin dirliğine birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olmasını Cenab-ı Allah'dan niyaz ediyorum" dedi.

''CUMHUR İTTİFAKI MİLLET AKLI''

Seçimlere hazır olduklarını belirten Cemile Tekin şunları söyledi: "24 Haziran yeniden dirilişin ve yükselişin adı olacaktır. Mecliste güçlü bir MHP ve lideri Sayın Devlet Bahçeli, milli bekanın, istikrarlı yönetimin, geleceğin, bin yıllık kardeşliğin, 'Mutlu Kadın Huzurlu Türkiye'nin teminatı olacaktır. Cumhur ittifakı milletin aklı ve son kararıdır"

İftar programı karşılıklı samimi bir sohbet ve istişarelerle devam etti.

Kaynak: Vitrin Haber

Facebook'ta Paylaş
7. Yorum: herşey için 22 05 2018 05:51
herşey için vatan için hesap sormak için iyi olcak güneş ufukdan doğuyor iui olcak

6. Yorum: aslaa 22 05 2018 05:49
asla nilliyetçillikle alakası olamaz ülküçülüğü aysklar altına alanlar şanlı şerefli bir partiyi bu duruma sokan bir lider le elimi kesseler üç hilalden bsşkasına mührü basmam ama şu dıruma bir bskın erdoğanı başksn yapma cabası yazık cok yazık daha düne kadar ülküçülwre demediğini bırakmayan erdpğanı başkn yapma cabasındasınız bakalım seçimden sonra ne olacsk halinz tekmeyi yiuince

5. Yorum: boyabat57 21 05 2018 22:08
çok güzel olmuş gerçek milliyetçiler bir araya gelmiş partinin bir vizyonu var oda cumhurbaşkanı nı destekliyorum diyor bize buna uymak düşer.

4. Yorum: esra 21 05 2018 17:51
mhp gibi bir güçlü parti bahçeli gibi kişisel hırslarını değil vatanperver duygularını siyasete katmış bir liderin yolundasınız tebrikler yolunuz açık olsun. rabbim doğru yoldan ayırmasın

3. Yorum: hayırlısı olsun 2 21 05 2018 15:00
bizler sandıkta başımızı kesseler üç hilalden başkasını görmeyiz lakin başkanlık seçiminde desteklemek istediğiniz adayı desteklersek özümüze aslımıza ve davamıza ihanet etmiş oluruz.
bizlere kafatasçı diyen birini desteklemeyiz.
evet, bizler milliyetçiyiz ülkücüyüz ama milliyetçiliğin ülkücülüğün vatan sevgisinin insan sevgisinden geldiğini biliriz.
allah yar ve yardımcımız olsun.

2. Yorum: hayırlısı olsun 21 05 2018 14:53
fahri başkan senin ülkücülüğünden ve milliyetçiliğinden kimse şüphe edemez. fakat başkanlık seçiminde '' her türlü ülkücülüğü ve milliyetçiliği ayaklar altına alan'' adayı desteklemek vicdanını sızlatmayacakmı? gerçek milliyetçi ve ülkücülerin, dava arkadaşlarının yürekleri sızlamayacakmı? tekrar açılım ihanetine bel bağlayanlarla aynı safta yer almak vicdanını yaralamayacakmı? sen ki boyabatımızda ülkücülük deyince akla ilk gelenlerden birisin, inanmadığın bir adayı desteklemek üzmeyecekmi seni? bizler sandıkta başımız

1. Yorum: maşallaj 21 05 2018 00:22
hay maşallah ne güzel görüntü. fahri başkan seni takım elbiseli görmekte ayrı bi güzellik.

hepinize maşallah


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

397692


Tasarım:DtGaNi