Yayın Tarihi:22 05 2018 01:38(2056)

Başkan Orhan Çakır, TOBB Vergi Komisyonuna seçildi

Boyabat TSO artık TOBB’da daha aktif olacak..!

15 Mayıs 2018 Salı günü yapılan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği seçimlerinin kesinleşen sonuçlarına göre Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası nezdinde Başkan Orhan ÇAKIR Vergi Komisyonu üyeliğine seçildi.

Mevzuat Komisyonu, Dilekleri İnceleme Komisyonu, Ekonomik Raporu İnceleme Komisyonu, Avrupa Birliği Uyum Komisyonu, Vergi Komisyonu, Dış İlişkiler Komisyonu, Basın Yayın Komisyonu, Ekonomi Politikası Komisyonu, İnşaat ve Taahhüt Hizmetleri Kurulu, Hayvancılık Kurulu, Tarım Kurulu, KOBİ Politikaları Kurulu, Turizm Kurulu, Mesleki Eğitim Kurulu ve Sosyal Politikalar Kurulu’ndan oluşan 15 kurul ve komisyon içerisinde Vergi Komisyonu’nun 8 üyesinden biri Orhan Çakır oldu.

Seçimlerin neticelenmesinin ardından Başkan Çakır yaptığı açıklamada; “Boyabat’ı ve Odamızı TOBB bünyesinde daha iyi tanıtma ve ifade etme anlamında güzel bir imkan yakaladık. Görevimizi en iyi şekilde yerine getirmenin gayreti içerisinde olacağız. İnanıyorum ki Boyabat TSO yönetimi olarak ilerleyen dönemlerde odamızın adını çok daha iyi yerlere taşıyacağız.

Seçimlerden önce odamızı çevre odalar arasında daha aktif bir noktaya taşımaya söz vermiştik. Böylece verdiğimiz sözün arkasında durduğumuzu göstermiş olduk. İnşallah sonraki dönemlerde de odamızı yüksek kademelerde temsil etmeye devam edeceğiz” dedi.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: yeni 25 05 2018 17:50
gerçekten komisyon üyeliği, danışma konseyi üyeliği ve sandık başkanlığından daha önemli mi...


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

34963


Tasarım:DtGaNi