Yayın Tarihi:23 05 2018 03:43(1172)

Rafadan Tayfa Sinop'ta

Sağlık Bakanlığı ve Sinop İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen "Sağlıklı Tayfa, Rafadan Tayfa" müzikal gösterisi 25 Mayıs 2018 tarihinde Sinop’ta sahne alacak.

Sağlık Bakanlığı tarafından obezite ile mücadele kapsamında, toplumun sağlıklı beslenme ve hareketli yaşamın teşviki konularında bilgilendirilmesi için çocuklara yönelik sağlıklı yaşamın teşvik edilmesi amacıyla hazırlanan müzikal gösterimde çocuklar hem bilgilenecek hem de doyasıya eğlenecek.

Çocuklarımız çizgi film kahramanları arasında Rafadan tayfaya ayrı bir hayranlık duymaktadır. Bu yapım sadece eğlenceli bir yapım değil, çocuklarımıza doğru bilgi ve mesajlar veren bir yapımdır. Günümüzde özellikle 6 – 12 yaş grubu çocuklarımıza sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam konusunda örnek olmak bizler için çok önemli. Bu nedenle Sağlık Bakanlığımız sağlıklı beslenme, hareketli yaşam ve obeziteyle mücadele konusunda önemli bir atmıştır. 25 Mayıs Mayıs tarihinde bu gösteriye katılan sadece çocuklarımızın değil ailelerin de bu anlamda olumlu mesajlarla ayrılacağına, hayatlarında beslenme alışkanlarında değişiklikler yapacaklarına inanıyorum. 25 Mayıs cuma günü akşam Saat: 21:00’de İskele Meydanı Atatürk Anıtı önünde ücretsiz olarak sahnelenecek olan “Sağlıklı Tayfa, Rafadan Tayfa” Müzikal Gösterimize tüm Sinop’lu vatandaşlarımızı aileleri ve çocukları ile birlikte bekliyoruz.

Dr. Mehmet ERŞAN
İl Sağlık Müdürü

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

344695


Tasarım:DtGaNi