Yayın Tarihi:23 05 2018 23:00(1267)

Yaşar Topçu YBO'dan Ulusal Karikatür Yarışması

Ulusal ve uluslararası sanat başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Boyabat Yaşar Topçu Yatılı Bölge Ortaokulu, konusu “Gelecekteki Dünya” olan ulusal bir karikatür yarışması düzenledi.

Tüm Türkiye’deki ortaokul öğrencilerine açık olan yarışmanın son katılım tarihi 14 Aralık 2018 olarak belirlendi. Seçici kurulunda usta çizerlerin yanı sıra Aşkın Ayrancıoğlu’nun yetiştirdiği ve farklı okullarda okumakta olan genç çizerlerin de yer aldığı karikatür yarışmasında kazananlara tablet bilgisayar, madalya, başarı belgesi gibi ödüller verilecek. Yarışmada ödül alan ve sergilenmeye değer görülen eserler ayrıca bir kitapta toplanacak…

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından da onaylanan ve Türkiye’deki tüm ortaokullara bildirilen yarışmaya katılımın yoğun olması bekleniyor…

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

110639


Tasarım:DtGaNi