Yayın Tarihi:24 05 2018 23:01(963)

Sağanak ve Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat !

Bölgemizin iç kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülen bahar mevsimi yağışlarının, önümüzdeki hafta ortasına kadar bölgenin tamamında etkili olacağı tahmin ediliyor.

25 Mayıs 2018 Cuma günü: Bölgemizin iç kesimlerinin öğle saatlerinde sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı, kıyı kesimlerinin ise parçalı bulutlu geçeceği bekleniyor.

26 Mayıs Cumartesi günü: Kastamonu’nun güneyi ile Çorum’un batı ilçelerinin öğle saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

27 Mayıs Pazar günü: Kastamonu, Sinop, Çorum, Amasya ve Tokat çevreleri ile Samsun ve Ordu’nun güney ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği bekleniyor.

28-29 ve 30 Mayıs tarihlerinde ise bölgemiz genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişikliğin olmayacağı ve mevsim normalleri civarında seyredeceği bekleniyor.

Bahar mevsiminde, sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülen yağışlar, yerel olarak kuvvetli olduğundan meydana gelebilecek ani sel, su baskını, dolu, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. Vatandaşlarımızın yağışın olumsuz etkilerinden korunabilmeleri için günlük hava tahmin raporlarını ve meteorolojik uyarıları takip etmelerinde fayda bulunmaktadır.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

234604


Tasarım:DtGaNi