Yayın Tarihi:11 06 2018 03:54(1487)

Elektrik direğinde akıma kapılan yaşlı adam hayatını kaybetti

Türkeli’nin Çatakgeriş köyünde yaşayan 75 yaşındaki yaşlı adam, çıktığı elektrik direğinde akıma kapılması sonucu hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Çatakgeriş köyü Araplar mahallesinde yaşayan 75 yaşındaki Muzaffer Haşim Yılmaz, evinde elektriklerin kesilmesinden dolayı evinin yakınlarındaki üzerinde trafo bulunan elektrik direğine çıkması sonucu elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirdi.

Yakınlarının haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaşlı adamın öldüğünü tespit etti. İtfaiye ekipleri tarafından yaşlı adamın cenazesi elektrik direğinden alınarak, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi üzere Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Yılmaz’ın daha önce de elektrik kesintisini çözmek için elektrik direğine çıktığı ve elektrik akımına kapılarak, yaklaşık bir ay yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü öğrenildi.

Kaynak: turkelihaber.com

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

349654


Tasarım:DtGaNi