Yayın Tarihi:14 06 2018 21:14(1011)

CHP’li Karadeniz'den Ramazan Bayramı Mesajı: “Sevginin ve Barışın Dilini Konuştukça Milletimiz Kazanıyor”

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Ramazan Bayramı mesajında “Milletimizin beklentilerini karşılayacak, ülkemizin geleceğini şekillendirecek günlerin eşiğinde, birlik ve beraberlik içinde Ramazan Bayramımızı kutluyoruz. Sadece bugün değil, her gün sevginin ve barışın dilini konuştukça Milletimiz kazanıyor” dedi.

CHP’li Barış Karadeniz, bayramların sevgi, dostluk, dayanışma duygularını daha da geliştiren özel günler olduğunu vurgulayarak, “Ramazan Bayramı’nda bizi birbirimize bağlayan değerlerin daha kuvvetleneceğine inanıyorum” dedi.

CHP’li Karadeniz Ramazan Bayramı mesajına şöyle devam etti:

“Millet olarak, sevinçte, kederde, hüzünde ve neşede hep beraber huzur içinde yaşamak istiyoruz. Bu erdemler Milletimizin doğasında var. Sevginin, saygının ve hoşgörünün, paylaşma, yardımlaşma ve kardeşliğin yaşandığı her gün biz kazanacağız. Milletimiz kazanacak. Milletimiz, beklentilerini karşılayacak, ülkemizin geleceğini şekillendirecek günlerin eşiğinde. Sadece bugün değil, her gün sevginin ve barışın dilini konuşmalıyız.

Hepimizin umudu, bayram günlerimizde sevdiklerimizle kucaklaşmaktır. Ülkemin her vatandaşının, İslam Dünyası’nın her ferdinin sevdikleri ile kucaklaşmasını diliyorum. Güzel ve iyi duygularımızın pekiştiği ve paylaşıldığı nice bayramlar dileyerek vatandaşlarımızın, İslam Dünyası’nın Ramazan Bayramımızı kutluyorum.”

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

80371


Tasarım:DtGaNi