Yayın Tarihi:14 06 2018 22:16(1003)

Başkan Orhan Çakır’ın Ramazan Bayramı Mesajı

Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Orhan Çakır, sevgi ve kardeşlik duygularının çevremize yayıldığı manevi ve tarihi değerlerimizin ruhumuza yeniden aksettiği müstesna günler olan bayramların paylaşma, huzur ve mutluluğun en derinden hissedildiği zamanlar olduğunu belirterek; “Ülkemizin, Milletimizin, Üyelerimizin ve tüm İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı kutluyor sağlık ve huzur diliyorum” dedi.

Başkan Orhan Çakır, Ramazan Bayramı öncesinde yayınladığı mesajında;

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise, Cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayını geride bırakarak Bayram’a eriştik. Aile olmanın, bir ve beraber olmanın, sevgi ve paylaşmanın hatırlandığı en güzel günler şüphesiz bayram günleridir. Üzüntü ve kederin bir nebze olsun unutulduğu sevgi ve kardeşlik duygularının çevremize yayıldığı, manevi ve tarihi değerlerimizin ruhumuza yeniden aksettiği bu müstesna günlerin ülkemize, tüm dünyaya ve İslam coğrafyasına huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum. Bir ay zarfında tekrar hatırladığımız bu güzel duygu ve hasletlerin tüm hayatımızı sarmasını diliyor Ramazan Bayramınızı kutluyorum.

Orhan Çakır
Yönetim Kurulu Başkanı

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

82218


Tasarım:DtGaNi