Yayın Tarihi:06 09 2018 22:37(1855)

Polis Öğretmenlere Seminer Verdi

6 Eylül 2018 - Boyabat Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri Boyabat Belediye Konferans salonunda 2018/2019 öğretim yılı başlangıcı öncesi seminer verdi.

Eğitimin; milli eğitim Bakanlığı tarafından öğretmenlere yönelik olarak verilmesi hususunda çalışmalar kapsamında 2018/2019 eğitim ve öğretim yılı bilgilendirme semineri Boyabat Trafik Denetleme Büro Amirliği tarafından verildi.

2018/2019 eğitim ve öğretim yılı öncesinde, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan çalışmalar kapsamında “Genel Trafik Eğitimi” dolayısı ile Verilen seminer de; Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekibinde görevli trafik polisi Atalay Atıcı öğretmenlere trafikte özellikle dikkat etmeleri 3 şey konusunda özellikle uyarılarda bulundu. Araç güvenliği, emniyet kemeri ve araçta cep telefonu konuşmama konusunda uyarılarda bunan tecrübeli polis öğretmenlerden gelen sorulara da yanıt verdi.

Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü yetkililerince verilen seminerde okullarda verilecek trafik eğitimlerinin çocuklar tarafından nasıl daha iyi kavranacağı ele alındı. Verilen seminerde temel trafik eğitiminin önemine de yer verilerek, “Temel trafik eğitimi çocukların küçük yaşlarda trafik kaidelerini anlamasını ve benimsemesini sağlar. Temel trafik eğitimini erken çağlarda çocuklara vermeye başlayan ülkelerde trafik kazalarında bir düşüş yaşandığı gözlemlenmiştir. Temel trafik eğitiminin gayesi kazaları azaltmak, insanları trafik konusunda bilgilendirmektir” denildi.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

65269


Tasarım:DtGaNi