Yayın Tarihi:07 09 2018 18:14(2010)

Topluma Böyle mi Örnek Oluyorsunuz?

6 Eylül 2018 Perşembe - Bu sabah saatlerinde haber merkezimize ulaşan bu görüntü bir eğitim kurumun yapmaması gereken davranış değil midir?

Trafik tabelasına kartvizit dahi yapıştırmak yasak olurken, Boyabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Karayollarına ait trafik işaret levhasına, İlçe milli Eğitim Müdürlüğünün nerede olduğunu gösteren işaret levhası takılmış. Oysaki tabela takabilmek için 2 metre yan tarafta kuruluşunuza ait bir eğitim kurumunun duvarı var.

Çocuklara eğitim vererek onların her konuda bilgilenmesini sağlayan, çocuklarımızı topluma iyi bir birey olarak yetişmesini sağladığını bildiğimiz, hatta trafik kurallarının ilk temel eğitimini de veren bir kurumun böyle bir şey yapmasına, bu kurumun başında bulunan kişiler de doğru buluyor mu?

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

21591


Tasarım:DtGaNi