Yayın Tarihi:07 09 2018 21:24(2065)

Yetkililere Meraktan Soruyoruz?

Boyabat 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi'nde bulunan Boyabat Belediyesi konferans salonunda dün emniyet görevlileri tarafından, öğretmenlere trafik eğitimi hakkında seminer verildi. Ancak seminerin yapıldığı konferans salonundaki bir detay dikkatimizi çekti.

Boyabat Belediyesine ait bu mekanda, resmi bir kurum tarafından, resmi bir kurumda çalışanlara verilen seminerde bir siyasi parti bayrağının duvarlarda Boyabat Belediyesi bayraklarıyla beraber asılı olduğunu gördük.

Yetkililere meraktan soruyoruz, o salonun ve içinde bulunanların bayrağı asılı siyasi partiyle bir ilgisi mi var, yoksa bundan böyle siyasi partilerin bayrakları ilgili, ilgisiz her yere asılcak mı, aynı salonda diğer siyasi partilerin bayraklarına da yer verilecek mi, son olarak salonun sahibi bu siyasi parti mi, Boyabat Belediyesi mi?

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: kumluklu veli 09 09 2018 17:24
yetkililer göreve beyler.bu tür dikkatsizliklere dikkat etmek lazım.

4. Yorum: ampul 09 09 2018 02:39
neolacak böyle nereye gidiyor bu memleket yazıklar olsun

3. Yorum: vatandaş 08 09 2018 18:23
bu gibi siyasî figüreler insanları ayrıştırmaktan başka bi işe yaramaz boyabattada bunu çok güzel yapıyorlar çünkü ne yaparsalar yapsınlar oy alacaklarını biliyorlar ve ben böyle zihniyette ki insanlarla aynı gemide olmak istemem zaten ülke zora düşünce aynı gemide olduğumuzu hatırlıyorlar rahatlayınca gemiden inmiş oluyoruz olay bu

2. Yorum: cevap 08 09 2018 14:24
çok sorulacak ve sorulmuş soru varki hangi birini cevaplayacaklar.

1. Yorum: ak troller 08 09 2018 02:25
yazıyı okudum ve duyarlı basina tşk ederim.bu gidişle öyle zannediyorum ki çok yakın zamanda bu zihniyet tabutlara, gelin arabalarının süslemesi hatta mezar taşlarına gerekirse marketlerden satın aldığınız ürünlere bile ampullu örtü veya baskı yaptıracak ben böyle tahmin ediyorum


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

377498


Tasarım:DtGaNi