Yayın Tarihi:07 09 2018 22:17(1763)

Boyabat Haber Gazetesi'nden, Boyabat Medyasına Uyarı

Boyabat Haber Gazetesi, "Boyabat İlçe Merkezinde Bulunan Tüm Medyayı Uyarıyoruz…" başlığıyla bir uyarı mesajı yayımladı.

Mesajı bizde sizinle paylaşıyoruz.

6 Temmuz 2018 - İlçemizde tarafsız, ilkeli, hızlı ve doğru haberciliği ilke edinmiş haber merkezimize ait haberler İnternet sitelerimiz siz okuyucularımızın ilgisi ile Boyabat’ımızın en fazla okunan haber siteleri olmaya devam etmektedir. Ancak, ilçemizde yayın yapan basın yayın kuruluşları veya habercilik yapan, İnternet haber gazetesi editörlerini veya imtiyaz sahiplerini uyarıyoruz…

Faaliyet gösteren basın yayın kuruluşları hala tarafımızı dikkate almayıp, şirketimize bağlı haber yayın kuruluşlarımızdan haber kopyalayıp, resim kopyalayıp resim üzerinde oynama yaparak, haberi kendileri yapmış gibi yayınlamaya devam etmektedirler. 5 Eylül 2018 tarihi itibariyle haber sitesi başında “Boyabat” cümlesi geçen, haber gazeteleri, haber merkezimize ait haber sitelerimizden alıp kaynak gösterseler dahi, haber ve resim kopyalayan tüm haber siteleri haklarında Boyabat Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulacaktır.

Kamuoyu adına saygı ile duyurulur.

Kuruluşumuz 5846 sayılı yasa gereği tüm kuruluşların telif bedellerini aylık ve yıllık olarak ödemektedir. 2 ulusal haber ajansına haber vermektedir.

Haber merkezimizden haber almak isteyen kuruluşlar, kuruluşumuzun yetkilileri ile irtibata geçebilirler.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: daylulu kerem 09 09 2018 17:20
herkes emeğe saygı göstermelidir dostlar.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

25517


Tasarım:DtGaNi