Yayın Tarihi:09 09 2018 19:38(1636)

Jandarma’dan “Sevinirken Mutluluğa Kurşun Sıkma” Projesi

Özellikle düğünlerde sevinç gösterisi adı altında havaya ateş açılması sonucu birçok vatandaşımız hayatını kaybetmesine neden olan magandalara karşı farkındalık oluşturmak ve meydana gelen üzücü olayların yaşanmasına engel olmak amacıyla jandarma çalışma başlattı.

Edinilen bilgiye göre, mutlu günlerin acıya neden olmaması için hazırlanan projede Boyabat İlçe Jandarma Komutanlığı da çeşitli yerlere taktığı afişler ile vatandaşları uyarıyor. Aynı zamanda Güvenlik güçlerinin düğünleri ve benzeri eğlencelerin kontrol altına ve yakın makraj altına alması ile bu tür davranışların önüne geçilmesi bekleniyor.

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: sinirli 10 09 2018 16:41
sayın emniyet ve jandarma yetkilileri siz ne zaman sarhoş vaziyette yakalanan sürücüyü, vekilin kardeşinin emriyle bırakmadığınız, dik durduğunuz gün, bu işler çözülür, ayrıca sayın vekilimizin kardeşi, neden sarhoş sürücüye sahip çıkarsın, bu ne dinimiz islama uygun. ne de insanlığa uygun

3. Yorum: jonturk 10 09 2018 16:30
arkadaş bizim devlet, polis...bu tip olayların böyle uyduruk sloganlı kampanyalarla değil, etkin denetim ve caydırıcı ceza ile biteceğini ne zaman öğrenecek? yok trafikte kemer tak, hayata bağlan, efendim hız yapma sevdiklerinden ayrılma bilmem ne bilmem ne...kardeşim bu kampanyalar finlandiyada, norveçde işe yarar. burası tür-ki-ye. yaz boyu git düğünleri denetle, ateş edeni 2 ay içeri tık. bak bakalım böyle uyduruk kampanyalara gerek kalıyor mu?

2. Yorum: köylü gardaş 10 09 2018 04:04
bilhassa köy düğünlerine silah atmama şartı konsun

1. Yorum: hee hee 10 09 2018 03:10
bu kadar çok cahil varken bu olaylar bitmez.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

362187


Tasarım:DtGaNi