Yayın Tarihi:16 09 2018 03:20(2246)

Direk mi Lazım Oldu Bir Tarafınıza?
Ne İstiyorsunuz Bayrağımızdan?

15 Eylül 2018 - Bugün fırtınanın etkisi ile Boyabat kalesinde takılı şanlı Türk Bayrağımız rüzgarında etkisi ile dalgalandı. Türk Bayrağımızın bu eşsiz dalgalanışını haber merkezimizden görmemiz üzerine saat 16.00 sıralarında görüntüledik.

Fakat akşam saatlerinde kale surlarına çıkarak adeta Bayrak direği bir taraflarına lazımmış gibi Türk Bayrağını indirmeye çalıştılar. Kilit kısmını kırmak veya yok etmek suretiyle yüce Türk Bayrağı nı indirmeye çalışanları, fark eden Boyabat Belediyesi görevlileri hemen müdahale etmek için kale surlarına çıkmalarını fark eden kişi yada kişiler surları terk ederek ortadan kayboldular. Surlara gelen görevliler Türk Bayrağımızı yine eski haline getirerek saat 16.00 sıralarında aldığımız görüntüler gibi dalgalanmasına devam etmesini sağladılar.

Oysa bugün Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Sinop’a gelişinin 90. yıl dönümü, çeşitli etkinliklerle kutlandı. İskele Meydanı’ndaki törende, Atatürk’ün kente gelişini simgeleyen tekneyle denizden kıyıya getirilen Türk bayrağı, öğrenciler tarafından Vali Köksal Şakalar’a teslim edildi. Aldığı bayrağı üç kez öpen Sinop Valisi Şakalar, öğrencilere teşekkür etti.

Saat 16.00 sıralarında haber merkezimizden aldığımız görüntüler.

Kaynak: Boyabatezgifm.com

Akşam Saatlerinde görevlilerin müdahale etmek için çıktığında karşılaştıkları manzara.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: yavuz sarı 16 09 2018 05:00
onları yakalayıp oymazlarsa emniyete yazıklar olsun


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

390257


Tasarım:DtGaNi