Yayın Tarihi:18 09 2018 17:29(1268)

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Sinop Şubesi Düzenlenen Açılış Programıyla 2018/2019 Futbol Sezonunu Açtı

Sezon açılış programında TFFHGD Sinop Şubesi'nin spor malzemeleri hakemlere dağıtıldı. Programım Sinop İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Yağcı'nın konuşması ile başladı. Mehmet Yağcı konuşmasında; bu etkinliği düzenleyen ve düzenlenmesinde emeği geçen şube başkanı ve yönetimine teşekkür ederek, hakem ve gözlemcilerin yeni sezon yeni sayfa diyerek herkesin üstüne düşeni yerine getirmesi gerektiğini, yakalanan başarı çıtasının daha yukarılara çıkartılması gerektiğini belirtti. Tüm hakem ve gözlemcilerin, Türk spor camiasının yeni sezonunu kutlayara sözü TFFHGD Sinop Şube Başkanı Özgür Sever'e verdi.

TFFHGD Sinop Şube Başkanı yeni sezonda birlik ve beraberliği daha fazla perçinleyerek üstlerine düşeni yapmalarının gerektiğinin bilincinde olarak bilgi ve başarıyı çok çalışarak sahada ortaya koymaları gerektiğini vurguladı. Yeni sezonun Sinop Hakem ve Gözlemcilerine hayırlı uğurlu olmasını dileyerek kazananın Türk Hakemliğinin olması temennisinde bulundu.

Sezon açılış programı pasta kesimi ve hatıra fotoğrafı ile birlikte hakemlerin yaptıkları çift kale maçla yeni sezona merhaba dedi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

98371


Tasarım:DtGaNi