Yayın Tarihi:21 09 2018 20:33(1976)

Dolmuş Duraklarını Rezil Ediyorlar

20 Eylül 2018 - Boyabat Belediyesi Temizlik hizmetlerine bağlı ekipleri ilçenin çeşitli noktalarında temizlik çalışmalarına hız verirken, rezalet duruma getirilmiş dolmuş duraklarını da temizlediler.

Belediye temizlik işçilerini saatlerce uğraştıran yapıştırma reklamlar kısa sürede temizlenecek, durakları saatlerce temizlenmek için uğraşıyorlar.

Satılık ve kiralık daire, eleman aranıyor veya çeşitli duyuruları suç olduğu halde buralara yapıştırma yapan, uyanık geçinen bazı kişiler onlarca para verilerek halkın hizmetine sunulan bu durakları rezalet duruma getirmektedir. Oysa Dolmuş duraklarına reklam, afiş, ilan asan veya astıran kişiler hakkında cezai işlem uygulanmalıdır. Oysaki bu tur davranış içinde bulunanlara 208 liradan 6.000 bin liraya kadar para cezası uygulanabiliyor.

Durakların Temizlenmiş Hali

Durakların Temizlenmeden Önceki Hali

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: daylulu kerem 26 09 2018 03:22
yazıktır yazık. bunları yapanların tespit edilerek gereği yapılması lazım.

2. Yorum: ahmt 24 09 2018 04:03
boyabatta park ve bahçeler çok kirli o kadar iş-kur elemanı var ne yaparlar ne ederler bilemiyorum..boyabatta manavlar ve bazı kendini bilmez esnaflar artık kaldırımları işgal boyutunu zirveye çıkardılar. belediye yetkililerini aramakta artık çözüm değil çünkü yazık hiç bir şey yapamıyorlar...ya çokk yüz göz olmuşlar yada siyasi nedenle görmezden geliyorlar..artık olay çığrından çıkmış vaziyette.eyyy esnaf arkadaş o kaldırımlar yayalar için zaten senin dükkanın var..bırak kaldırımları biz kullanalım.

1. Yorum: boyabatlı 23 09 2018 21:38
bu boyuta gelene kadar belediye niçin temuzlemedi? diğer açıdan bakılırsa belediyenin temizlemesi yani görevini yapmasının haber yapılmasına gerek varmı? yada yapıştıranlara ceza uygulandımı?


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

94833


Tasarım:DtGaNi